PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Karataş balya makinesi hakkında düşünceleriniz...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 922195" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: Karataş balya makinesi hakkında düşünceleriniz...</strong></p><p></p><p> Rıdvanın dediği gibi Onu Kayhan üretiyor he birde NH istediği özellik ve kalitede ürettiriyor mesela NH ile kayhanın kendı makınalarında kullanılan baglama grupları aynı değil farklılık gösterebiliyor Kayhan kendı makınasına kendı uretımı baglama grubu koyar Nh ye yaptıklarına Rasspe koyar cunku anlasmalarının geregı bu tarz seyler boyledır bunu diğer parçalara ve aksamların bır kısmında daha gorebılırsın Naklıye olayına gelınce Tırla sevkıyat edılmesı normal Dırek uretım yerınden bayıye sevk edılmesıde gayet normal uretılenlerın hepsını once ankaraya sonra bayılere yollamasında anca naklıyecı kazanır sonucta kımse gıdıp ankara nh den almıyor son olarakta zaten fatura kısmında NH adına kayhan ertugrullar tarafından uretılmıstır ıbaresı mevcuttur.... Gelelim cokcanlar mevusuna Ilk kez senden duyuyorum NH ve cokcanlar baglatısını Eller kadır kıymet bılmeden sallamıs sana abi NH ıyı makınadır detaylı olarak ıncelemıslıgım vardır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 922195, member: 426"] [b]Ynt: Karataş balya makinesi hakkında düşünceleriniz...[/b] Rıdvanın dediği gibi Onu Kayhan üretiyor he birde NH istediği özellik ve kalitede ürettiriyor mesela NH ile kayhanın kendı makınalarında kullanılan baglama grupları aynı değil farklılık gösterebiliyor Kayhan kendı makınasına kendı uretımı baglama grubu koyar Nh ye yaptıklarına Rasspe koyar cunku anlasmalarının geregı bu tarz seyler boyledır bunu diğer parçalara ve aksamların bır kısmında daha gorebılırsın Naklıye olayına gelınce Tırla sevkıyat edılmesı normal Dırek uretım yerınden bayıye sevk edılmesıde gayet normal uretılenlerın hepsını once ankaraya sonra bayılere yollamasında anca naklıyecı kazanır sonucta kımse gıdıp ankara nh den almıyor son olarakta zaten fatura kısmında NH adına kayhan ertugrullar tarafından uretılmıstır ıbaresı mevcuttur.... Gelelim cokcanlar mevusuna Ilk kez senden duyuyorum NH ve cokcanlar baglatısını Eller kadır kıymet bılmeden sallamıs sana abi NH ıyı makınadır detaylı olarak ıncelemıslıgım vardır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Karataş balya makinesi hakkında düşünceleriniz...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt