PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
karışık ot ve çayır biçimi hakkında yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 851812" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: karışık ot ve çayır biçimi hakkında yardım</strong></p><p></p><p>Bence emek kurtarmaz , önce biraz dene baktın olmuyor meyvalık sahibinede dersin zarar etçem vazgeçersin .Bizde meyvacılar rotavatör benzeri alet ile olduğu yere kıyıp bırakıyorlardı otları çoğu zaman .</p><p>Yonca gibi otun aşağı yukarı kuruma süresi, bende memnunum ottan bizde arazinin çoğu kıraç bayır çiçek ekmem bır yıl boş bırakırım çok güzel kendiliğinden kara çim yabani yulaf gelir biraz üre zamanı üre serperim gerekirse geniş yapraklı ot ilacıda atarım beyaz papatya hardalı öldürmek için şimdi biçiyorum , 15 ile 25 balya arası balya yapar.</p><p>Tabi oradaki şartlar nasıl en iyi sen biliyorsun , ot biraz kaba görünür biçip taşırken, balyaya girince bir şey kalmaz kaybolur. Kolay gelsin bereketli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 851812, member: 25443"] [b]Ynt: karışık ot ve çayır biçimi hakkında yardım[/b] Bence emek kurtarmaz , önce biraz dene baktın olmuyor meyvalık sahibinede dersin zarar etçem vazgeçersin .Bizde meyvacılar rotavatör benzeri alet ile olduğu yere kıyıp bırakıyorlardı otları çoğu zaman . Yonca gibi otun aşağı yukarı kuruma süresi, bende memnunum ottan bizde arazinin çoğu kıraç bayır çiçek ekmem bır yıl boş bırakırım çok güzel kendiliğinden kara çim yabani yulaf gelir biraz üre zamanı üre serperim gerekirse geniş yapraklı ot ilacıda atarım beyaz papatya hardalı öldürmek için şimdi biçiyorum , 15 ile 25 balya arası balya yapar. Tabi oradaki şartlar nasıl en iyi sen biliyorsun , ot biraz kaba görünür biçip taşırken, balyaya girince bir şey kalmaz kaybolur. Kolay gelsin bereketli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
karışık ot ve çayır biçimi hakkında yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt