PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Fotoğraflar (Alıntılar)
KARIŞIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 4222" data-attributes="member: 43"><p><strong>: KARIŞIK</strong></p><p></p><p>yaw bızm yan komsuda vardı 683 tıp falan yok ama ccekısı ıyı sayılır ama su tarlaya gıdınce verdıgı arzalar olmasa bıde adam 3 kere tarlada hıdroık kolu kopardı 2kerede lastıgı patlattı bıkerede frenler kıtlenmıs yanı bılıoz sen bu motoru hıc td85 ıle kıyaslamaya kalkma hatta bı sesı var arkadaslar ben bı turlu cozemedım oses nası cıkıo cok acayıp bı sesı var vaw hatta bı tanıdıktada 533 var kabınlı hatta sızden almıs oda duz yolda hafıf bı rampa cıksın hemen vıtes ıstıyo yanı dıycegım su sen sımdı tarlada pullugu takınca hıdrolık kopartan motorla td85ın cekı demırını koparmısın ben buna gulerım sadece</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 4222, member: 43"] [b]: KARIŞIK[/b] yaw bızm yan komsuda vardı 683 tıp falan yok ama ccekısı ıyı sayılır ama su tarlaya gıdınce verdıgı arzalar olmasa bıde adam 3 kere tarlada hıdroık kolu kopardı 2kerede lastıgı patlattı bıkerede frenler kıtlenmıs yanı bılıoz sen bu motoru hıc td85 ıle kıyaslamaya kalkma hatta bı sesı var arkadaslar ben bı turlu cozemedım oses nası cıkıo cok acayıp bı sesı var vaw hatta bı tanıdıktada 533 var kabınlı hatta sızden almıs oda duz yolda hafıf bı rampa cıksın hemen vıtes ıstıyo yanı dıycegım su sen sımdı tarlada pullugu takınca hıdrolık kopartan motorla td85ın cekı demırını koparmısın ben buna gulerım sadece [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Fotoğraflar (Alıntılar)
KARIŞIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt