PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
karkas oranı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1302801" data-attributes="member: 25443"><p>Ben besi işi tam olarak yapmiyorum </p><p>Biraz alaca hostein birkaç simental montofon melez ineklerim var</p><p>Erkekler kendi buzgilarimiz bazen et ırkı tohum kullaniyoruz </p><p>Bazen kesime kadar bakıyoruz erkekleri bazen besicilere canli satiyorum</p><p>Randuman olayi en iyi benim tecrubeme göre Sarole en kötü bizim hosteinler</p><p>Ama biz süt işi ağırlikli olduğumuz icin hostein bizde fazla</p><p>Besici arkadaşlar umarim görürler birşeyler yazarlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1302801, member: 25443"] Ben besi işi tam olarak yapmiyorum Biraz alaca hostein birkaç simental montofon melez ineklerim var Erkekler kendi buzgilarimiz bazen et ırkı tohum kullaniyoruz Bazen kesime kadar bakıyoruz erkekleri bazen besicilere canli satiyorum Randuman olayi en iyi benim tecrubeme göre Sarole en kötü bizim hosteinler Ama biz süt işi ağırlikli olduğumuz icin hostein bizde fazla Besici arkadaşlar umarim görürler birşeyler yazarlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
karkas oranı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt