PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Karpuz
Karpuz ara çapasi işi bitti son durum karpuzlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 958120" data-attributes="member: 6672"><p><strong>Ynt: Karpuz ara çapasi işi bitti son durum karpuzlar</strong></p><p></p><p></p><p>abi 14 senedir karpuzla uğrşıyorum köyde en yüksek verimi hersene ben alıyorum</p><p>öncelikle karpuzlar kabak aşılı</p><p>taprak hazırlığı bi önceki seneden derin patlatma kasımda derin pullukla sürüm</p><p>mart ayı ortası çizel patlatma sonra toprak tavına göre tırmık yada rötavator</p><p>sonra dönüme 25 kg 20.20.0. 25 kg15.15.15.</p><p>sonra damlama ve malçlama (naylon)</p><p>naylon hem sıcak tutuyor hemde ot çıkmıyor</p><p>dikim tarihi 1 nisan da dikersen üzerine elyaf çekmen gerekir</p><p>diktiktn sonra hava şartlarına göre sulama yaparsın</p><p>naylonda yağmurun bi faydası olmuyor yağmur yağdı su istemez sanmıyalım kendimizi kandırmış oluruz</p><p>bitki bu boya ulaştımı devamlı olarak forfor gübresi (map) gübresi her suda dönüme 3 kg olgunlaşma 70 günde başlar</p><p>70 gün sonra patasyum hasada kadar hasat ortalama 100 günde başlar</p><p>suyu çok sever dibini hiç kurutma azotlu gübreden kaçının yoksa dökmez varsa sorun cevap verebilirim abi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 958120, member: 6672"] [b]Ynt: Karpuz ara çapasi işi bitti son durum karpuzlar[/b] abi 14 senedir karpuzla uğrşıyorum köyde en yüksek verimi hersene ben alıyorum öncelikle karpuzlar kabak aşılı taprak hazırlığı bi önceki seneden derin patlatma kasımda derin pullukla sürüm mart ayı ortası çizel patlatma sonra toprak tavına göre tırmık yada rötavator sonra dönüme 25 kg 20.20.0. 25 kg15.15.15. sonra damlama ve malçlama (naylon) naylon hem sıcak tutuyor hemde ot çıkmıyor dikim tarihi 1 nisan da dikersen üzerine elyaf çekmen gerekir diktiktn sonra hava şartlarına göre sulama yaparsın naylonda yağmurun bi faydası olmuyor yağmur yağdı su istemez sanmıyalım kendimizi kandırmış oluruz bitki bu boya ulaştımı devamlı olarak forfor gübresi (map) gübresi her suda dönüme 3 kg olgunlaşma 70 günde başlar 70 gün sonra patasyum hasada kadar hasat ortalama 100 günde başlar suyu çok sever dibini hiç kurutma azotlu gübreden kaçının yoksa dökmez varsa sorun cevap verebilirim abi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Karpuz
Karpuz ara çapasi işi bitti son durum karpuzlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt