PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kastamonuda tkdk Tarafından Hibe Edilen Tesisler Faaliyete Geçti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 785461" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: Kastamonuda tkdk Tarafından Hibe Edilen Tesisler Faaliyete Geçti</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bende forum kurallarını anlayabildiğinden emin değilim seviyeli yazacaksan buyur yok ben imalı yoldan laf vururum diyorsan yanlış yere gelmişsin. Sen önce dolaylı yoldan sütü yeterince tükettiğimizi daha fazla ne yapılabileceğini sordun, sonra bende yaşadığım yerde durumun senin dediğin gibi olmadığını tam tersi olduğunu söyledim, sende o zaman demek ki tüketilmiyor dedin burda zaten lafından cayıyorsun, sana diyorum ki madem süt fazlalığı var çevrem de tüketmek isteyipte fiyatından dolayı tüketemeyenler var ben bunu soruyorum, çok değil yakın zamanlarda televizyonda ki kamu spotlarını izlediysen görmüşsündür günde 2 bağırdak süt için sağlıklı yaşayın vs. gibi reklamları yani bunları da uzmanlar söylüyor. </p><p></p><p>Ayrıca devlet zaten hali hazırda modern olmayan ve ya eksikleri bulunun bir işletmeye modern hale getirmek ve ya bulunmayan ekipmanlar (sağım odası gibi) destek veriyor. Yani basit olarak zaten devlet modernize etmeye destek ve teşvik veriyor. Vermiyormuş gibi söyledin yanlış biliyor olabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 785461, member: 45767"] [b]Ynt: Kastamonuda tkdk Tarafından Hibe Edilen Tesisler Faaliyete Geçti[/b] Bende forum kurallarını anlayabildiğinden emin değilim seviyeli yazacaksan buyur yok ben imalı yoldan laf vururum diyorsan yanlış yere gelmişsin. Sen önce dolaylı yoldan sütü yeterince tükettiğimizi daha fazla ne yapılabileceğini sordun, sonra bende yaşadığım yerde durumun senin dediğin gibi olmadığını tam tersi olduğunu söyledim, sende o zaman demek ki tüketilmiyor dedin burda zaten lafından cayıyorsun, sana diyorum ki madem süt fazlalığı var çevrem de tüketmek isteyipte fiyatından dolayı tüketemeyenler var ben bunu soruyorum, çok değil yakın zamanlarda televizyonda ki kamu spotlarını izlediysen görmüşsündür günde 2 bağırdak süt için sağlıklı yaşayın vs. gibi reklamları yani bunları da uzmanlar söylüyor. Ayrıca devlet zaten hali hazırda modern olmayan ve ya eksikleri bulunun bir işletmeye modern hale getirmek ve ya bulunmayan ekipmanlar (sağım odası gibi) destek veriyor. Yani basit olarak zaten devlet modernize etmeye destek ve teşvik veriyor. Vermiyormuş gibi söyledin yanlış biliyor olabilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kastamonuda tkdk Tarafından Hibe Edilen Tesisler Faaliyete Geçti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt