PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kaz yetiştiriciliği barınma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1348265" data-attributes="member: 77697"><p>Abi 100 hayvanim var-yok 7x14 98 m2 çadir aldim içi de sepserin ve gölge kapiyi acmama ragmen cikmiyorlar arada bi akşam üzeri yarim saat gezinip tekrar giriyorlar hayvan başı 1 m2 bi kümesin varsa iyi olur veyahutda sağlam tel çekip altını da taş ve betonla besleyip tilkiden sansardan koruman gerek o çadiri almak zor sıfırı 14 milyar olmuş ben batmış tavukcudan aldim sifir gibi 6.5 verdim nakliye kurulum 7 yi buldu tabi ama çok memnunum 70 m2 si hayvanlar kaliyor 28 m2 ayrı bölme var inşallah bu ilk yılım olacak damizliklardan iyi randiman alirsam ekmek yerim gibime geliyor 50 dişi 25 erkek Fransız G36 yapmaya calisiyorum linda bulduydum kelepir 65 e almistim yetiskin kazlari simdi onlari ve damizlik vasfi tasimayan g36 lari 90 lira bandindan satip yerine sadece dişi kaliteli damizlik g36 alma planim var inşallah yapabilirim öğrenci bütcesiyle bukadar oluyor 800 tl burs aliyorum 350 kira 200 araba yakıyor git gel kalanı da kazlara yiyecek bakalim allah büyük emeklerimizi zayi etmesin inşallah siz nasıl yapiyorsunuz kac adet var irk ne ne zamandan beri yapiyorsunuz[ATTACH=full]51296[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1348265, member: 77697"] Abi 100 hayvanim var-yok 7x14 98 m2 çadir aldim içi de sepserin ve gölge kapiyi acmama ragmen cikmiyorlar arada bi akşam üzeri yarim saat gezinip tekrar giriyorlar hayvan başı 1 m2 bi kümesin varsa iyi olur veyahutda sağlam tel çekip altını da taş ve betonla besleyip tilkiden sansardan koruman gerek o çadiri almak zor sıfırı 14 milyar olmuş ben batmış tavukcudan aldim sifir gibi 6.5 verdim nakliye kurulum 7 yi buldu tabi ama çok memnunum 70 m2 si hayvanlar kaliyor 28 m2 ayrı bölme var inşallah bu ilk yılım olacak damizliklardan iyi randiman alirsam ekmek yerim gibime geliyor 50 dişi 25 erkek Fransız G36 yapmaya calisiyorum linda bulduydum kelepir 65 e almistim yetiskin kazlari simdi onlari ve damizlik vasfi tasimayan g36 lari 90 lira bandindan satip yerine sadece dişi kaliteli damizlik g36 alma planim var inşallah yapabilirim öğrenci bütcesiyle bukadar oluyor 800 tl burs aliyorum 350 kira 200 araba yakıyor git gel kalanı da kazlara yiyecek bakalim allah büyük emeklerimizi zayi etmesin inşallah siz nasıl yapiyorsunuz kac adet var irk ne ne zamandan beri yapiyorsunuz[ATTACH=full]51296[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kaz yetiştiriciliği barınma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt