PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Kaz Yetiştiriciliği Hakkında Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 1065571" data-attributes="member: 46769"><p>Araştırdım güzel ırk,</p><p></p><p>ALINTI</p><p>Emden (Embden)</p><p>Orijinini Almanyaâdan Hannover kentinden alan ağır cüssesi olan bir kaz ırkı. Ekonomik açıdan bakıldığında ise Yumurta veriminin iyi olduğu bilinen bir kaz ırkıdır. Her kaz bir yumurta sezonu sonunda 30 ile 40 adet arasında yumurta verirler. Emden öncelikle birinci sınıf yemeklik bir kazdır. Emden kaz ırkını diğer kazlar ile kıyaslandığında beyaz olan tüyleri diğer kaz ırklarının tüylerinden daha değerlidir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 1065571, member: 46769"] Araştırdım güzel ırk, ALINTI Emden (Embden) Orijinini Almanyaâdan Hannover kentinden alan ağır cüssesi olan bir kaz ırkı. Ekonomik açıdan bakıldığında ise Yumurta veriminin iyi olduğu bilinen bir kaz ırkıdır. Her kaz bir yumurta sezonu sonunda 30 ile 40 adet arasında yumurta verirler. Emden öncelikle birinci sınıf yemeklik bir kazdır. Emden kaz ırkını diğer kazlar ile kıyaslandığında beyaz olan tüyleri diğer kaz ırklarının tüylerinden daha değerlidir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Kaz Yetiştiriciliği Hakkında Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt