PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
Kazanç hesaplama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1222208" data-attributes="member: 76975"><p>bu ytukselen maliyetler en aşagı dekar başı 150 lira olur sadece biçerin peşinde gezerken bi varil mazot yakıyon daha bunda kirada yok tohumu saymıyon olur mu hem tohumu saymıyon hem tarladan çıkan bugdayı net sayıyon iç anadoluda ancak çok ıyı bölgelerde 300 kg bazı bölgelerde az daha fazla 20 dönüm tarlanın ıkı dönumu kum oluyor bişey çıktıgı yok ortalama 250 - 300 arası şu anda ondan sonra nisan olunca birde gözün bulutta gez birde köye gidince etraf da ki fesatlarla uğraş dar alanda bolca dedıkodu başka bısey yok camıye gıtmeye cemmat yok gıtsen ımam yok 50 -60 dönum ıçin köye bıle gıtme ha sadece köye gıdersen tarlası olmayanın yanında konuşur övunursun tarla ektım cart curt başka bişey yok sanayıye varıyon ıkı cıvata verıyor on mılyon</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1222208, member: 76975"] bu ytukselen maliyetler en aşagı dekar başı 150 lira olur sadece biçerin peşinde gezerken bi varil mazot yakıyon daha bunda kirada yok tohumu saymıyon olur mu hem tohumu saymıyon hem tarladan çıkan bugdayı net sayıyon iç anadoluda ancak çok ıyı bölgelerde 300 kg bazı bölgelerde az daha fazla 20 dönüm tarlanın ıkı dönumu kum oluyor bişey çıktıgı yok ortalama 250 - 300 arası şu anda ondan sonra nisan olunca birde gözün bulutta gez birde köye gidince etraf da ki fesatlarla uğraş dar alanda bolca dedıkodu başka bısey yok camıye gıtmeye cemmat yok gıtsen ımam yok 50 -60 dönum ıçin köye bıle gıtme ha sadece köye gıdersen tarlası olmayanın yanında konuşur övunursun tarla ektım cart curt başka bişey yok sanayıye varıyon ıkı cıvata verıyor on mılyon [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
Kazanç hesaplama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt