PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
KDV indirimi çiftçiye yansımazsa o zaman başka çare buluruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="musdi60" data-source="post: 1011242" data-attributes="member: 47449"><p>Yaw ne alaka bana gore sacmalik indirim eger ciftciye yansimazsa direk ciftciye kdv indirim farkini oderiz diyor ben boyle anladim bu cok sacma bisey kardesim git yem gubre ureticisine tuccara ben kdv indirimi yaptim siz yeniden zam yapiyorsunuz hoopp arkadas orda dur bakalim deyip ümüğünü sikacak tuccarin yem gubre ureticisinin oyle sacmalik mi olur yaa sen kdv yi kaldir ciftciye yansimasin bu sonra kalk bu farki ciftciye devlet butcesinden ode olurmu oyle sey yine tuccar gubre yem ureticisi parayi cebe indirsin ohh ne ala sen devletsin cok tepesine heyy allahim yaw</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="musdi60, post: 1011242, member: 47449"] Yaw ne alaka bana gore sacmalik indirim eger ciftciye yansimazsa direk ciftciye kdv indirim farkini oderiz diyor ben boyle anladim bu cok sacma bisey kardesim git yem gubre ureticisine tuccara ben kdv indirimi yaptim siz yeniden zam yapiyorsunuz hoopp arkadas orda dur bakalim deyip ümüğünü sikacak tuccarin yem gubre ureticisinin oyle sacmalik mi olur yaa sen kdv yi kaldir ciftciye yansimasin bu sonra kalk bu farki ciftciye devlet butcesinden ode olurmu oyle sey yine tuccar gubre yem ureticisi parayi cebe indirsin ohh ne ala sen devletsin cok tepesine heyy allahim yaw [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
KDV indirimi çiftçiye yansımazsa o zaman başka çare buluruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt