PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Keçi Yetiştiriciliği Hakkında Bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1042921" data-attributes="member: 25443"><p>Benim cevremde sut kecisi yeni baslayip basarili olan cok az</p><p>Hayvancılık o bölgedeki dogal imkanlari ete yada sute cevirme santi olarak biliyorum</p><p>Neler yatirip neler alırız noktasinda cok detaylar var kitaplar a sığmaz</p><p>Detaylara girmek istemiyorum cok uzun ben buyuk bas sut sigiri ve kendi erkek buzagi larimdan besi yaparak gecimimi sağlamaya çalışıyorum</p><p>Allah kolaylik versin gecen tv de izmir tarafinda bir keçi ciftligi seyrettim cok buyuk degil sonradan başlamış sahibi cok zor gunler gecirmis su an dondurma yapiyor sutleri memnun ama isi oraya getirebilmek mesele</p><p>Sutun para etmedigi bir ülkede yaşıyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1042921, member: 25443"] Benim cevremde sut kecisi yeni baslayip basarili olan cok az Hayvancılık o bölgedeki dogal imkanlari ete yada sute cevirme santi olarak biliyorum Neler yatirip neler alırız noktasinda cok detaylar var kitaplar a sığmaz Detaylara girmek istemiyorum cok uzun ben buyuk bas sut sigiri ve kendi erkek buzagi larimdan besi yaparak gecimimi sağlamaya çalışıyorum Allah kolaylik versin gecen tv de izmir tarafinda bir keçi ciftligi seyrettim cok buyuk degil sonradan başlamış sahibi cok zor gunler gecirmis su an dondurma yapiyor sutleri memnun ama isi oraya getirebilmek mesele Sutun para etmedigi bir ülkede yaşıyoruz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Keçi Yetiştiriciliği Hakkında Bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt