PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Kelepir 6460 2007 Dyna-6
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 748060" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Kelepir 6460 2007 Dyna-6</strong></p><p></p><p></p><p>kıraç yer sürmeye 130 beygirlik makina alana millet neresiyle güler tahmin et </p><p>hem konyada </p><p>pancar yokmu</p><p>havuç yokmu</p><p>sulu arazi yokmu</p><p>konyalı arkadaşların sitedeki paylaşımlarını görüyoruz</p><p>bulunmaz hint kumaşı yaptın biranda makinayı</p><p>makina kaç bin saat yapmış ilalki sahibi ekmegini yemiş ve ömrü doluncada satmaya karar vermiş</p><p>100binlira büyük para 6-7 yaşında 5bin saatte ki makinaya o parayı veren zaten delidir 100binliraya ne makinalar var</p><p>kaldıki galeriye düşen ikinci el makinaların hangisinin saati dogru</p><p>birde bakıyorum nerde güzelce yıkanmış mazotlanmış pırıl pırıl bir makina görse millet hemen bu makina temiz ve diri diyor kaç defa kullandın gidip inceledinmi yoksa traktörü satan galeri senmisin de bukadar detaylı biliyorsun diye sorarlar insana</p><p>neyse hayırlı sabahlar daha fazla yazmayım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 748060, member: 33118"] [b]Ynt: Kelepir 6460 2007 Dyna-6[/b] kıraç yer sürmeye 130 beygirlik makina alana millet neresiyle güler tahmin et hem konyada pancar yokmu havuç yokmu sulu arazi yokmu konyalı arkadaşların sitedeki paylaşımlarını görüyoruz bulunmaz hint kumaşı yaptın biranda makinayı makina kaç bin saat yapmış ilalki sahibi ekmegini yemiş ve ömrü doluncada satmaya karar vermiş 100binlira büyük para 6-7 yaşında 5bin saatte ki makinaya o parayı veren zaten delidir 100binliraya ne makinalar var kaldıki galeriye düşen ikinci el makinaların hangisinin saati dogru birde bakıyorum nerde güzelce yıkanmış mazotlanmış pırıl pırıl bir makina görse millet hemen bu makina temiz ve diri diyor kaç defa kullandın gidip inceledinmi yoksa traktörü satan galeri senmisin de bukadar detaylı biliyorsun diye sorarlar insana neyse hayırlı sabahlar daha fazla yazmayım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Kelepir 6460 2007 Dyna-6
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt