PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kellerin İnandigi Yalanlar ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 151439" data-attributes="member: 4065"><p>1-) Bana yakisiyor.</p><p></p><p>2-) Erkeklik hormonu testeron fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik.</p><p></p><p>3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir.</p><p></p><p>4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi</p><p></p><p>5-) Istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzel.</p><p></p><p>6-) Zeki ve Marjinal kadinlar kelleri seksi buluyor.</p><p></p><p>7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi.</p><p></p><p>8) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. Sukrediyorum halime.</p><p></p><p>9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi</p><p></p><p>10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil.</p><p></p><p>11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali.</p><p></p><p>12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis.</p><p></p><p>13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir.</p><p></p><p>14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur...</p><p></p><p>15-)Maden olan yerde ot bitmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 151439, member: 4065"] 1-) Bana yakisiyor. 2-) Erkeklik hormonu testeron fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik. 3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir. 4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi 5-) Istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzel. 6-) Zeki ve Marjinal kadinlar kelleri seksi buluyor. 7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi. 8) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. Sukrediyorum halime. 9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi 10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil. 11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali. 12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis. 13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir. 14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur... 15-)Maden olan yerde ot bitmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kellerin İnandigi Yalanlar ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt