PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
KENDİ HUMİK ASİTİMİ YAPTIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1394015" data-attributes="member: 25349"><p>Ünikim firmasındaki yan yana dev karıştırıcıları görünce neler düşündüm (resim).Bu kazanlarda kimyasal karışımlar belirli sıcaklık ve devirde dönüyor.Burası sonuçta bir fabrika. Ben kendi çapımda varilimi çevirmek için neler yapabilirim diye düşündüm.Leylandın patoz kasnağını kayışıyla kullanmaktan, 30 yıllık ama hiç kullanılmamış gamak motora redüktör takmaya,römorkta damper ile römork içinde aşağı yukarı yuvarlamaya kadar bir çok proje ürettim ama zaman daraldı.Bende varilin ağzını açıp inşaat küreği ile karıştırarak arada karıştırıcı ile anafor yaratmaya karar verdim.Hiç fena olmadı.Petrol gibi oldu ve çok az tortu kaldı.Olayı gözümde çok büyütmüşüm.</p><p>Seri üretimle uğraşamam dert sahibi yapar,uzmanlık işi.Fabrikanın bakanlık vs prosedürlerini görüyorum,kendi hevesimi tatmin etsem yeter.Bu kadar daha yaparsam bu yılın ayçiçeği tarlasının ihtiyacını karşılarım.Kış ortasında güneşli bir günde güneş ısıtma gerçekten nimet. İşi çok kolaylaştırdı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1394015, member: 25349"] Ünikim firmasındaki yan yana dev karıştırıcıları görünce neler düşündüm (resim).Bu kazanlarda kimyasal karışımlar belirli sıcaklık ve devirde dönüyor.Burası sonuçta bir fabrika. Ben kendi çapımda varilimi çevirmek için neler yapabilirim diye düşündüm.Leylandın patoz kasnağını kayışıyla kullanmaktan, 30 yıllık ama hiç kullanılmamış gamak motora redüktör takmaya,römorkta damper ile römork içinde aşağı yukarı yuvarlamaya kadar bir çok proje ürettim ama zaman daraldı.Bende varilin ağzını açıp inşaat küreği ile karıştırarak arada karıştırıcı ile anafor yaratmaya karar verdim.Hiç fena olmadı.Petrol gibi oldu ve çok az tortu kaldı.Olayı gözümde çok büyütmüşüm. Seri üretimle uğraşamam dert sahibi yapar,uzmanlık işi.Fabrikanın bakanlık vs prosedürlerini görüyorum,kendi hevesimi tatmin etsem yeter.Bu kadar daha yaparsam bu yılın ayçiçeği tarlasının ihtiyacını karşılarım.Kış ortasında güneşli bir günde güneş ısıtma gerçekten nimet. İşi çok kolaylaştırdı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
KENDİ HUMİK ASİTİMİ YAPTIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt