PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
KENDİ HUMİK ASİTİMİ YAPTIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1394847" data-attributes="member: 77792"><p>Ben yinede mantiginiza akıl yatiramadim atladiginiz çok ince bir püf noktası var üstad ben ilaç makinesini evden çeşme suyu şebeke suyu ne dersen de dolduruyorum bazı çiftçi dostlarımız da kuyudan dolduruyor 13 phli bir cozentiyi dekara 2 litre koysak 600 litre ilaç pomparsinda 20 litre dekar su harcasak 60 litre 13 ph li çözelti gelecek peki koyduğumuz kalan 540 litre su sebeke suyu yada kuyu suyu 8-10 ph li olsa ne atarız tarlaya bı iki yılda bişey olmazsa uzun ömürde tarlanın phni tavana çıkarırız size şu konuda sonuna kadar hak veriyor ve katılıyorum leonarditi çozen potasyum hidroksittir ve ne kadar çok kullanılırsa o kadar da verimli çözelti çıkar burda dogruyuz kesinlikle ama tarlaya verilmesi açısından ph çok önemli etken bı kaç yıl değil ömürlük bir çözelti ile uzun vadede toprağa destek olmalıyız yaptığınız iş kısa vadede faydalı uzun vadede ise bitirici geri dönülmez sonuçlar verebilir bu yüzden her araştırmayı uygulamayı her bir deneyen arkadaşımız abimiz kardeşimiz ve okulunu okumuş mühendisleri dinleyip yorumlayıp en güzelini yapabilmeliyiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1394847, member: 77792"] Ben yinede mantiginiza akıl yatiramadim atladiginiz çok ince bir püf noktası var üstad ben ilaç makinesini evden çeşme suyu şebeke suyu ne dersen de dolduruyorum bazı çiftçi dostlarımız da kuyudan dolduruyor 13 phli bir cozentiyi dekara 2 litre koysak 600 litre ilaç pomparsinda 20 litre dekar su harcasak 60 litre 13 ph li çözelti gelecek peki koyduğumuz kalan 540 litre su sebeke suyu yada kuyu suyu 8-10 ph li olsa ne atarız tarlaya bı iki yılda bişey olmazsa uzun ömürde tarlanın phni tavana çıkarırız size şu konuda sonuna kadar hak veriyor ve katılıyorum leonarditi çozen potasyum hidroksittir ve ne kadar çok kullanılırsa o kadar da verimli çözelti çıkar burda dogruyuz kesinlikle ama tarlaya verilmesi açısından ph çok önemli etken bı kaç yıl değil ömürlük bir çözelti ile uzun vadede toprağa destek olmalıyız yaptığınız iş kısa vadede faydalı uzun vadede ise bitirici geri dönülmez sonuçlar verebilir bu yüzden her araştırmayı uygulamayı her bir deneyen arkadaşımız abimiz kardeşimiz ve okulunu okumuş mühendisleri dinleyip yorumlayıp en güzelini yapabilmeliyiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
KENDİ HUMİK ASİTİMİ YAPTIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt