PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
KENDİ HUMİK ASİTİMİ YAPTIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1394919" data-attributes="member: 25349"><p>Ek olarak, 140 lt olarak koyduğum suyun tamamı pH 7 olan,köyün içme suyu yani nötr.İlaçlama makinasına da aynı şebeke suyundan koyuyorum.Yani benim bir dekara attığım , 40 litre suda çözündürülmüş 13 pH lı 5 litre çözeltinin 150000 litre hacimdeki (pulluk girince 300000 litre olacak) toprağın pH sına etkisinin değerlendirilmesini sizlere bırakıyorum.</p><p>Ayrıca, yağmur suyu asit (pH sı 5.6).Bugün tarlama muazzam yağmur düştü (çok şükür).Bu kadar asit pH daki yağmur suyunun toprağıma asit etkisi ne olacak?</p><p>Yani attığımız gübre,ilaç,sulama suyumuz hepsinin etkisine dikkat etmeliyiz,itirazım yok.</p><p>Bugün hem biraz test stripi aldım,hem de fabrikadaki şelatlanmış bazı çözeltilerde denedim (resim)</p><p></p><p></p><p>Olurum ama nakliyesi çok tutuyor.Kargoyla fiyat çok artıyor.Ben yanımda götürdüğüm için ucuza geldi.Size Ankara yakın.Ordan hesaplı temin edemezseniz aynı yer için yardımcı olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1394919, member: 25349"] Ek olarak, 140 lt olarak koyduğum suyun tamamı pH 7 olan,köyün içme suyu yani nötr.İlaçlama makinasına da aynı şebeke suyundan koyuyorum.Yani benim bir dekara attığım , 40 litre suda çözündürülmüş 13 pH lı 5 litre çözeltinin 150000 litre hacimdeki (pulluk girince 300000 litre olacak) toprağın pH sına etkisinin değerlendirilmesini sizlere bırakıyorum. Ayrıca, yağmur suyu asit (pH sı 5.6).Bugün tarlama muazzam yağmur düştü (çok şükür).Bu kadar asit pH daki yağmur suyunun toprağıma asit etkisi ne olacak? Yani attığımız gübre,ilaç,sulama suyumuz hepsinin etkisine dikkat etmeliyiz,itirazım yok. Bugün hem biraz test stripi aldım,hem de fabrikadaki şelatlanmış bazı çözeltilerde denedim (resim) Olurum ama nakliyesi çok tutuyor.Kargoyla fiyat çok artıyor.Ben yanımda götürdüğüm için ucuza geldi.Size Ankara yakın.Ordan hesaplı temin edemezseniz aynı yer için yardımcı olurum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
KENDİ HUMİK ASİTİMİ YAPTIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt