PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
KENDİ KÖYÜMÜZE YAPTIĞIMIZ YENİ SÜT FABRİKAMIZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="REBEL22" data-source="post: 837888" data-attributes="member: 23146"><p><strong>Ynt: KENDİ KÖYÜMÜZE YAPTIĞIMIZ YENİ SÜT FABRİKAMIZ</strong></p><p></p><p>saolsın bendede sitede ilk bizim süt işleme tesisi olmuştur saolasınız cümlemizi hibelerde yöneldik işallah çıkar bir sıkıntısızda bizde yararlanırızsaolasın abi bütün yazdıklarını okudum alezeride duymuşluyum var onların işi yaver gitmedi çok açıldı bir yerde takıldı onun içinde senin içinde üzüldüm o şirketini batırdı sen ve bir sürü insan belki parasını alamadı Allah ' ın kaderi diyelim bizim içinde mevlam ne yazdıysa olsun diyorum biz sütü zaten köylerden topluyoruz tesis şehir içindeydi yer sıkıntısı yaşadık yeni tesisimizde bu sorunu halletmeyi planlıyoruz neyse hayırlısı o diyelim iyi akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="REBEL22, post: 837888, member: 23146"] [b]Ynt: KENDİ KÖYÜMÜZE YAPTIĞIMIZ YENİ SÜT FABRİKAMIZ[/b] saolsın bendede sitede ilk bizim süt işleme tesisi olmuştur saolasınız cümlemizi hibelerde yöneldik işallah çıkar bir sıkıntısızda bizde yararlanırızsaolasın abi bütün yazdıklarını okudum alezeride duymuşluyum var onların işi yaver gitmedi çok açıldı bir yerde takıldı onun içinde senin içinde üzüldüm o şirketini batırdı sen ve bir sürü insan belki parasını alamadı Allah ' ın kaderi diyelim bizim içinde mevlam ne yazdıysa olsun diyorum biz sütü zaten köylerden topluyoruz tesis şehir içindeydi yer sıkıntısı yaşadık yeni tesisimizde bu sorunu halletmeyi planlıyoruz neyse hayırlısı o diyelim iyi akşamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
KENDİ KÖYÜMÜZE YAPTIĞIMIZ YENİ SÜT FABRİKAMIZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt