PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
KENDİM YAPSAM MI ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muratta_firarda" data-source="post: 719786" data-attributes="member: 49952"><p><strong>Ynt: KENDİM YAPSAM MI ?</strong></p><p></p><p>Özel sektörde işim iyi aldığımız bizi azda olsa tatmin ediyor ancak Kendi yerim ve kendi takım ve traktörüm varken nasıl olsa boş vaktimiz ve tarlalarada ayıracak zamanım olacağından bu işe artık başlamak istiyorum. Ancak aynı işyerinde çalıştığımız ve tarla işleri ile uğraşan arkadaşlarımda mevcut. Bazıları durduğun hata başla tarlanı işle diyor, bazılarıda hiç rahatını bozma böyle devam et diyor. Kısa Bir hesap yaparak ortalama Buğday maliyeti;</p><p>550 Kg/Dönüm x 300 Dönüm = 165.000 Kg</p><p>165.000 x 0.70 TL/Kg= 115.500 TL</p><p>Tüm Masraflar = 30.000 TL ( Buğday Ekim - Biçim-İlaç-Gübre vs)</p><p>Bir sonraki ekim masrafları =35.000 ( Ayçiçeği Ekim - Biçim-İlaç-Gübre vs)</p><p>Olası Traktör - Ekipman arızaları ve diğer giderler = 5500 TL</p><p>Cepte Kalan Net TL : 40.000 TL</p><p></p><p>bu konu yoruma acık olacağından veriler ortalama bazlı sonuçlardı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratta_firarda, post: 719786, member: 49952"] [b]Ynt: KENDİM YAPSAM MI ?[/b] Özel sektörde işim iyi aldığımız bizi azda olsa tatmin ediyor ancak Kendi yerim ve kendi takım ve traktörüm varken nasıl olsa boş vaktimiz ve tarlalarada ayıracak zamanım olacağından bu işe artık başlamak istiyorum. Ancak aynı işyerinde çalıştığımız ve tarla işleri ile uğraşan arkadaşlarımda mevcut. Bazıları durduğun hata başla tarlanı işle diyor, bazılarıda hiç rahatını bozma böyle devam et diyor. Kısa Bir hesap yaparak ortalama Buğday maliyeti; 550 Kg/Dönüm x 300 Dönüm = 165.000 Kg 165.000 x 0.70 TL/Kg= 115.500 TL Tüm Masraflar = 30.000 TL ( Buğday Ekim - Biçim-İlaç-Gübre vs) Bir sonraki ekim masrafları =35.000 ( Ayçiçeği Ekim - Biçim-İlaç-Gübre vs) Olası Traktör - Ekipman arızaları ve diğer giderler = 5500 TL Cepte Kalan Net TL : 40.000 TL bu konu yoruma acık olacağından veriler ortalama bazlı sonuçlardı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
KENDİM YAPSAM MI ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt