PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 973288" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU</strong></p><p></p><p>canlı satışfiyatı ççoğuzamankarkas fiyatının yarısından daha azoluyor ondada yüzde5 fire düşüyorlar ....ayrıcabizim hayvanlarımızın karkas et verimiyüzde 50yi rahatlıklageçmekde daha fazla randıman vermektedir....birdekuzukesiminde 17kgmdan daha fazla karkasetverenkuzuyu dahaucuzakesiyor dürzüler geçensene kurbandan kalanbirtaneerkek kuzumuz 35kgmkarkasetveriyor mezbahada ve koyunparasınakesiyorlarkoyun karkasfiyatı kuzu fiyatından çokçok aşşagıda bizim pederdegerekmulayim olmasıgerekse tekkuzu neolacak diyeönemsemediğinden ses etmemiş büyüğümüzöndeolunca bizdebişiydiyemiyoruz odabenoılsamkardeşimmadem bufiyatıyazacakdın benim malımı niyekesdin derdim ...sevgilikardeşlerim bizlerbirhayvanakilo aldırabilmek için onca zahmet çekiyoruz ama mezbahacısıydı kesimcisiydi bizdençok kazanıyor yıllarca koyunkuzuyetiştren aileler yenibir ford torneoya yada dobloya yada bunlargibibir arabaya binemezkenmezbaada asgari ücretle çalısanbirkasap sıfırarabayla geziyor bu neden hepsenin benim sırtımdan hayvanlarımızdan aşırdıklarından lütfen birlikolalım ben bukonuyuen kısazamanda kırmızıet irliğiylegörüşecem... ayrıca kesişmegelen hayvanda tüberküloztesbitioldugunda hayvansahişbinehiç birşeyödenmeden hayvanıyakılıyor tüberkülozun aşısını iltarımmüdürlükleriyapmak isdedide hayvansahıbımı manioldu bu tür yakmaimha olaylarında tamamıdeilsebilehayvandeğerinin yarısı vatandasa ödenmeli insanımızın ç.iftçimizin köylümüzün durumu hayli zorda....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 973288, member: 59743"] [b]Ynt: KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU[/b] canlı satışfiyatı ççoğuzamankarkas fiyatının yarısından daha azoluyor ondada yüzde5 fire düşüyorlar ....ayrıcabizim hayvanlarımızın karkas et verimiyüzde 50yi rahatlıklageçmekde daha fazla randıman vermektedir....birdekuzukesiminde 17kgmdan daha fazla karkasetverenkuzuyu dahaucuzakesiyor dürzüler geçensene kurbandan kalanbirtaneerkek kuzumuz 35kgmkarkasetveriyor mezbahada ve koyunparasınakesiyorlarkoyun karkasfiyatı kuzu fiyatından çokçok aşşagıda bizim pederdegerekmulayim olmasıgerekse tekkuzu neolacak diyeönemsemediğinden ses etmemiş büyüğümüzöndeolunca bizdebişiydiyemiyoruz odabenoılsamkardeşimmadem bufiyatıyazacakdın benim malımı niyekesdin derdim ...sevgilikardeşlerim bizlerbirhayvanakilo aldırabilmek için onca zahmet çekiyoruz ama mezbahacısıydı kesimcisiydi bizdençok kazanıyor yıllarca koyunkuzuyetiştren aileler yenibir ford torneoya yada dobloya yada bunlargibibir arabaya binemezkenmezbaada asgari ücretle çalısanbirkasap sıfırarabayla geziyor bu neden hepsenin benim sırtımdan hayvanlarımızdan aşırdıklarından lütfen birlikolalım ben bukonuyuen kısazamanda kırmızıet irliğiylegörüşecem... ayrıca kesişmegelen hayvanda tüberküloztesbitioldugunda hayvansahişbinehiç birşeyödenmeden hayvanıyakılıyor tüberkülozun aşısını iltarımmüdürlükleriyapmak isdedide hayvansahıbımı manioldu bu tür yakmaimha olaylarında tamamıdeilsebilehayvandeğerinin yarısı vatandasa ödenmeli insanımızın ç.iftçimizin köylümüzün durumu hayli zorda.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt