PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 975239" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU</strong></p><p></p><p>üretim zor ve meşakketli işkardeşim ben hamdüveyle basladım onları buyuttum tohumlattım bazıları dogurdu bazılarını sattım yerine gene ham düve aldımsayıyı artıraım diye oda bayya zorladıbeni şükür şimdi düveler inekelr doguruyor süt tüm işletmeyi ödemesede fazla bir yem borcu m yok 25hayvan yiyor buzagıdana vs 6hayvan sağılıyor çok şkr en önemlisi yem yem 55lira devletimiz desekikardeşim bunun 20lirasını 30 lirasını ben öderim hemen giderr 10 20tane daha ham düve daha alırım 20ham düve seneye 40hayvan olur 40hayvan 80 olur böle böle ürer gider saman tarladan kalkıyor sılaj üretiyorum ve birazda arpa ezmesi geçiyor elime yeter allahbereket versin sıkıntıolmadıda ineklede sağsalim döl tutp dogurdumu8 mesele yok gelip geçiyoz hamdolsun ama yem ve mazot çok pahalı bana yemi gübreyi tohumuhesaplı versin devletimiz 100 dönün ekin ekeceğime 500dönüm ekerimyem maddesi çokolursa hayvan almak bakmakda sıkınıtyok ama üretici zaten kurutarım yapıyor etttiği masrafıdahitarladan alamayınca ekmeyi bırakıyor busefer yem saman sıkıntısı oluyor ozamanda sığırı azaltıyor neolacak yani olayhep geriye gidiyor böle giderse bu hükümet böle devam ederse tarım politikasında yarın yiyecek etbulamayacak vatandas kasaplar bırakacak deriyi ciğeri bulmayı kesecek mal bulamayacak....</p><p>acele devletimizi mazot gübre tohum fiyatlarını çiftçiye hesaplı vermeli yemlerde bellimiktarı karsılamalıki vatandas dha fazla üretim yapsın ma bunu yapmazlar ya bizgenede elimizden geleniyapacaz canımızı dişimizi takıp vatan milllet için çalışıcaz buda bir vatana hizmet ben öle görüyom</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 975239, member: 59743"] [b]Ynt: KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU[/b] üretim zor ve meşakketli işkardeşim ben hamdüveyle basladım onları buyuttum tohumlattım bazıları dogurdu bazılarını sattım yerine gene ham düve aldımsayıyı artıraım diye oda bayya zorladıbeni şükür şimdi düveler inekelr doguruyor süt tüm işletmeyi ödemesede fazla bir yem borcu m yok 25hayvan yiyor buzagıdana vs 6hayvan sağılıyor çok şkr en önemlisi yem yem 55lira devletimiz desekikardeşim bunun 20lirasını 30 lirasını ben öderim hemen giderr 10 20tane daha ham düve daha alırım 20ham düve seneye 40hayvan olur 40hayvan 80 olur böle böle ürer gider saman tarladan kalkıyor sılaj üretiyorum ve birazda arpa ezmesi geçiyor elime yeter allahbereket versin sıkıntıolmadıda ineklede sağsalim döl tutp dogurdumu8 mesele yok gelip geçiyoz hamdolsun ama yem ve mazot çok pahalı bana yemi gübreyi tohumuhesaplı versin devletimiz 100 dönün ekin ekeceğime 500dönüm ekerimyem maddesi çokolursa hayvan almak bakmakda sıkınıtyok ama üretici zaten kurutarım yapıyor etttiği masrafıdahitarladan alamayınca ekmeyi bırakıyor busefer yem saman sıkıntısı oluyor ozamanda sığırı azaltıyor neolacak yani olayhep geriye gidiyor böle giderse bu hükümet böle devam ederse tarım politikasında yarın yiyecek etbulamayacak vatandas kasaplar bırakacak deriyi ciğeri bulmayı kesecek mal bulamayacak.... acele devletimizi mazot gübre tohum fiyatlarını çiftçiye hesaplı vermeli yemlerde bellimiktarı karsılamalıki vatandas dha fazla üretim yapsın ma bunu yapmazlar ya bizgenede elimizden geleniyapacaz canımızı dişimizi takıp vatan milllet için çalışıcaz buda bir vatana hizmet ben öle görüyom [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
KESİMDE ÜRETİCİNİN MALI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÇALINIYORMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt