PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kestirdiğiniz danalar ve kiloları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erdoerdogan" data-source="post: 709569" data-attributes="member: 46138"><p><strong>Ynt: Kestirdiğiniz danalar ve kiloları</strong></p><p></p><p>arkdaslar oncelikle 8 aylık olnalar cusse olarak aldıgımda daha buyuktu saf simetaldi . Otekiler simental kırması ve 5-6 tane montofon vardı . Besleme seklin yazın hayvnalr sıcakta et tutma olasilii dusuk oldgundan dusuk yem gttim kurbana 1 ay kala yemi arttırdım surekli yemi arttırdım besi bitene kadar, hayvanlarım topalladı hemen ignesini yaptım oksurdu baytril max vurdum 3 sefer kelebek hapı attım yani hemen anı mudahale yaptım bnmki acık besiydi hayvnalr keyilfiydi mumkun oldgunca hayvanları kaldırmadım gun içersinde surekli yattı hayvanlar ( yogun yemlemeden dolayı hatta sabah 7 de yemden sonra aksam 6 da biz kaldırrdık hayvanları yeme) altları goguse kadar kısın camurdu bu hayvanların daha az hareket etti camur oldgunda zor haeket etti eti sıkılıstı bogusamadı hayvanlar. Ve arpa %65 arpa %30 fenni yem ( reklam olmasın ama Ofis yem 16 /2700 yemi kullandım) ortalama 1.650 tl masraf yaptı hayvanlarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erdoerdogan, post: 709569, member: 46138"] [b]Ynt: Kestirdiğiniz danalar ve kiloları[/b] arkdaslar oncelikle 8 aylık olnalar cusse olarak aldıgımda daha buyuktu saf simetaldi . Otekiler simental kırması ve 5-6 tane montofon vardı . Besleme seklin yazın hayvnalr sıcakta et tutma olasilii dusuk oldgundan dusuk yem gttim kurbana 1 ay kala yemi arttırdım surekli yemi arttırdım besi bitene kadar, hayvanlarım topalladı hemen ignesini yaptım oksurdu baytril max vurdum 3 sefer kelebek hapı attım yani hemen anı mudahale yaptım bnmki acık besiydi hayvnalr keyilfiydi mumkun oldgunca hayvanları kaldırmadım gun içersinde surekli yattı hayvanlar ( yogun yemlemeden dolayı hatta sabah 7 de yemden sonra aksam 6 da biz kaldırrdık hayvanları yeme) altları goguse kadar kısın camurdu bu hayvanların daha az hareket etti camur oldgunda zor haeket etti eti sıkılıstı bogusamadı hayvanlar. Ve arpa %65 arpa %30 fenni yem ( reklam olmasın ama Ofis yem 16 /2700 yemi kullandım) ortalama 1.650 tl masraf yaptı hayvanlarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kestirdiğiniz danalar ve kiloları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt