PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kimler nerde ne kadar süt verimi alıyor ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="AHBAG" data-source="post: 1187369" data-attributes="member: 43734"><p>Kardeş şöyle bi düşüncem var uygun mudur bilmiyom normalde benim hoştayn hayvanlarım var 30 kadar içerde bakıyom fabrika yemiyle besliyom sütü kendim satıyorum ancak sütüm çok yağsız oluyo bitürlü istediğim kalitede sütü üretemedim aslında etrafımızda mera da var şşimdi sende erzurumlusun bilirsin diye sormak istedim şöyele yapıyım diyom 30 kadar bu kars mallarından gebe düve küçük kesim olanlardan simental montofo vb yada kırmalardan alsam bunları yaysam üzerinede verdiği sütün yarııs kadar yem versem başarılı olabilirmiyim bu küçük kesim hayvanlat 10 kilo üzeri süt verebili rmi 5 kilo yemle artı mera</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AHBAG, post: 1187369, member: 43734"] Kardeş şöyle bi düşüncem var uygun mudur bilmiyom normalde benim hoştayn hayvanlarım var 30 kadar içerde bakıyom fabrika yemiyle besliyom sütü kendim satıyorum ancak sütüm çok yağsız oluyo bitürlü istediğim kalitede sütü üretemedim aslında etrafımızda mera da var şşimdi sende erzurumlusun bilirsin diye sormak istedim şöyele yapıyım diyom 30 kadar bu kars mallarından gebe düve küçük kesim olanlardan simental montofo vb yada kırmalardan alsam bunları yaysam üzerinede verdiği sütün yarııs kadar yem versem başarılı olabilirmiyim bu küçük kesim hayvanlat 10 kilo üzeri süt verebili rmi 5 kilo yemle artı mera [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kimler nerde ne kadar süt verimi alıyor ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt