PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kimse kızmasın, süte müdahale edeceğiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 481965" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: Kimse kızmasın, süte müdahale edeceğiz</strong></p><p></p><p>Neyine müdahale edecekler ya...Yem 75 kuruş süt 75 kuruş ya var ya yok...Ne yapsın üretici 75 kuruşa yem alıp 40-50 kuruşa mı satsın sütünü...Bunu yaptılar...Biz 60-70 kuruşa yem alıp 45 kuruşa süt sattığımızı hatırlıyorum...Ama sonra ne oldu...Türkiye ' de hayvan kalmadı...Sonra verdiler desteği,sıfır faizli krediyi bir sürü yatırımcıyı soktular işin içine...Modern üreticiler her türlü kurtarıyor kendini...Çünkü onun sütü şu an 1 tl...Tabi bunun için çok para harcadılar onların hakkı...Sorun küçük üreticide...Arkadaşlar üreticimizin artık sesini duyurması lazım...Yani küçük üreticilerin...Büyük üreticilerin 20 si bir araya gelse bile sözü geçiyor...Neden?...Çünkü adam üretiyor...Bizimde birleşip büyük bir topluluk oluşturarak sesimizi duyurmamız lazım...Onlar 40-50 kişi toplanıp seslerini duyuruyorsa ve sözünü geçiriyorsa biz 40000-50000 ve daha fazla toplanalım...Bizimde sesimiz duyulsun,bizim de sözümüz geçsin...Diyeceğim odur ki birlikte hareket etmeliyiz...Çok değil biraz gayret etsek sözümüzü geçiririz...Ama o gayretin zerresini göstermiyoruz...Gayret göstermeden bile bu durumdaysak(çok iyi değil ama çok kötü de değil) birleştiğimiz zaman neler olur siz düşünün...Bunu sadece hayvancılık adına söylemiyorum...Tüm üreticiler adına söylüyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 481965, member: 3128"] [b]Ynt: Kimse kızmasın, süte müdahale edeceğiz[/b] Neyine müdahale edecekler ya...Yem 75 kuruş süt 75 kuruş ya var ya yok...Ne yapsın üretici 75 kuruşa yem alıp 40-50 kuruşa mı satsın sütünü...Bunu yaptılar...Biz 60-70 kuruşa yem alıp 45 kuruşa süt sattığımızı hatırlıyorum...Ama sonra ne oldu...Türkiye ' de hayvan kalmadı...Sonra verdiler desteği,sıfır faizli krediyi bir sürü yatırımcıyı soktular işin içine...Modern üreticiler her türlü kurtarıyor kendini...Çünkü onun sütü şu an 1 tl...Tabi bunun için çok para harcadılar onların hakkı...Sorun küçük üreticide...Arkadaşlar üreticimizin artık sesini duyurması lazım...Yani küçük üreticilerin...Büyük üreticilerin 20 si bir araya gelse bile sözü geçiyor...Neden?...Çünkü adam üretiyor...Bizimde birleşip büyük bir topluluk oluşturarak sesimizi duyurmamız lazım...Onlar 40-50 kişi toplanıp seslerini duyuruyorsa ve sözünü geçiriyorsa biz 40000-50000 ve daha fazla toplanalım...Bizimde sesimiz duyulsun,bizim de sözümüz geçsin...Diyeceğim odur ki birlikte hareket etmeliyiz...Çok değil biraz gayret etsek sözümüzü geçiririz...Ama o gayretin zerresini göstermiyoruz...Gayret göstermeden bile bu durumdaysak(çok iyi değil ama çok kötü de değil) birleştiğimiz zaman neler olur siz düşünün...Bunu sadece hayvancılık adına söylemiyorum...Tüm üreticiler adına söylüyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kimse kızmasın, süte müdahale edeceğiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt