PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Bilim
Kimyasal gübre organik tarımı bitiriyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 506986" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Kimyasal gübre organik tarımı bitiriyor</strong></p><p></p><p>şimdi size çiftçilere şöyle böyle desek sizler daha iyini bilirsinz daha iyilerini bilirler.</p><p> hastalanmayan yüksek verim li nohutum var dedim iki yıldır şu sidede üç kişi çıktı alan diger 5 kişi baktı ki kendi bilgiği daha karlı tele.bile çıkmıyorlar.</p><p> nohutlarda hastalık olayını çözebilirm ve en az etkilendiririm dedim kimse çıkmadı arayan.</p><p>tarım baknlıgı aldı.konuyu bilgiyi tohumu,bir ünüversitemiz ortak çalışalım dedi.tarım kredi koop.ilgilendi çalışma yapacagız.çiftçi ha bildiğini okuyor ne diyelim </p><p> a koyun a bacagından kara koyun kara bacagından asılır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 506986, member: 988"] [b]Ynt: Kimyasal gübre organik tarımı bitiriyor[/b] şimdi size çiftçilere şöyle böyle desek sizler daha iyini bilirsinz daha iyilerini bilirler. hastalanmayan yüksek verim li nohutum var dedim iki yıldır şu sidede üç kişi çıktı alan diger 5 kişi baktı ki kendi bilgiği daha karlı tele.bile çıkmıyorlar. nohutlarda hastalık olayını çözebilirm ve en az etkilendiririm dedim kimse çıkmadı arayan. tarım baknlıgı aldı.konuyu bilgiyi tohumu,bir ünüversitemiz ortak çalışalım dedi.tarım kredi koop.ilgilendi çalışma yapacagız.çiftçi ha bildiğini okuyor ne diyelim a koyun a bacagından kara koyun kara bacagından asılır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Bilim
Kimyasal gübre organik tarımı bitiriyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt