PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
KİMYEVİ GÜBRE FİYATLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 439082" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: KİMYEVİ GÜBRE FİYATLARI</strong></p><p></p><p>ton alımı cuval alımı ve firmaların gübre bayisinin coklugu fiyatları degiştiriyor konya şeker magzası ve tarım kredi iyi hesaplı veriyor şu an dün 16 nem mısırı 540 krş verdik gecen yıl 490 dı 500 krş verdigim bugdayı bu yıl 575 den başladık 630 kadar bugday sattık kaliteli bugdayı 720 krş kadar veren parasını faturasını cebine koyan akrabam var gecen yıl 6300 sattıgım kabak cekirdegini bu yıl 6.500 7 tl arası verdik gecen yıl kilosu 1.300 tl verdigimiz kuru fasulyeyi bu yıl 2 tl verdik gübre fiyatları hakkında fazla bilgi veremem farklı fiyatlara devamlı aldım ortalamayı bilmiyorum mazotuda hepniz bilirsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 439082, member: 1507"] [b]Ynt: KİMYEVİ GÜBRE FİYATLARI[/b] ton alımı cuval alımı ve firmaların gübre bayisinin coklugu fiyatları degiştiriyor konya şeker magzası ve tarım kredi iyi hesaplı veriyor şu an dün 16 nem mısırı 540 krş verdik gecen yıl 490 dı 500 krş verdigim bugdayı bu yıl 575 den başladık 630 kadar bugday sattık kaliteli bugdayı 720 krş kadar veren parasını faturasını cebine koyan akrabam var gecen yıl 6300 sattıgım kabak cekirdegini bu yıl 6.500 7 tl arası verdik gecen yıl kilosu 1.300 tl verdigimiz kuru fasulyeyi bu yıl 2 tl verdik gübre fiyatları hakkında fazla bilgi veremem farklı fiyatlara devamlı aldım ortalamayı bilmiyorum mazotuda hepniz bilirsiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
KİMYEVİ GÜBRE FİYATLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt