PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
KINAMA. Elazığ Depremi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 238234" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KINAMA. Elazığ Depremi..</strong></p><p></p><p>bakın ben şuan elazıgda dilim.. fakat duyuyorum az çok orda olanları.. şu durum var orda zaten yakınlarını kaybedenlerin psikolojisi alt ust o köyler kalabalık köyler mesela orda deprem olduktan sonraki ki gece ne elektirk vardı nede yeterli battaniye milet yatakcak yerde bulamamış ısınacak battaniyede.. yakınlarını kaybedenlerin hucumuna ugramış bölge askeriyede bunu denetim altına almaya çalışıyor bu arada yagmacılarda heryerden bölgeye akın ediyor her deprem sonrası.. yoksa orda adam annesini karısını cocgunu kaybetmiş dunya malı umruna mı gelir fakat yardım ekiplerinin düşünceli olup o hayvanları kurtarması gerekir.. ordaki halkın bu konuda en ufak sucu yok.. mesela tup dagıtılırken izdiham oluyordu orda bi tanesi köşede oturmuştu aglıyordu koca adam kamerayı cevirince adam ' ya sırayla verilsin gururum kırılıyor bunu görunce dedi' bu bile orda madurdan cok yagmacının yerleştiginin resmidir.. mesela akrabalarını tanıdıgım bi aileden tam 16 kişi ölmüş orda aslında zenginde aileler almancılar ama halen kerpiç evde otoruyrolarmış şimdi ailesinden 16 kişi ölmüş biri asla bunları düşünemez hayvanıymış malıymış düşünemez.. ve bide bu işin korku boyutu var adam o anları yaşamış yakınlarını cıglıgını duymuş orda ölüleri görmüş o cocuklar genclerde sizce saglıklı bi psikoloji olurmu onların yogun bi psikolojik terapiyede ihtiyacı var.. ama işte turkiyemeizde hiç bişey hakkıyla yapılmıyor ne kurtarma çalışması ne afetle mucadele sivil savumaymış .. sonra kaymakamlık valilik gelen yardımlar dengesiz duzensiz dagıtılıyor.. televizyonlardan gördugunuz kamera önlerindeki insanlar orda yaşana insanlar degil bi çogu hep çevre köylerden illerden gelenler bazısıda meraklı kalabalık.. yoksa öle bi afeti yaşamak kolay degil allah yardımcıları olsun.. yanlız gercekten bu manzalar hoş degil.. gölçük depremindede aynı şeyler olmuştu ama hala bi kordinasyon yok bu ülkede dogru durust kurtarma çalışmaları yapılmıyor.. yağmacılara davetiye gönderiliyor.. böle olunca hersey yetersiz oluyor..</p><p>düşünün devlet bi jenarator gönderememiş 12 saat gecmiş gece olmuş ordaki halk dısarda evi yıkılmayanda korkudan giremiyor evine.. cenazesi olan cenazesini bırakıp gidemiyor baska yere köyden ayrılamıyor.. cenazeleri alel acele gömmelerinin nedenide biraz bu kimse cenaze basında beklemesin .. köyde barınacak yer yok bide milet cenaze basında beklerse ve dısardanda akrabaları v.s gelip bekler budefa kime kalacak yer ayarlacayacaksın kime ayrdım vereceksin.. bu yüzden ordaki halkın tahliyesi biran önce olsun diye cenazeler gömülüyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 238234, member: 2401"] [b]Ynt: KINAMA. Elazığ Depremi..[/b] bakın ben şuan elazıgda dilim.. fakat duyuyorum az çok orda olanları.. şu durum var orda zaten yakınlarını kaybedenlerin psikolojisi alt ust o köyler kalabalık köyler mesela orda deprem olduktan sonraki ki gece ne elektirk vardı nede yeterli battaniye milet yatakcak yerde bulamamış ısınacak battaniyede.. yakınlarını kaybedenlerin hucumuna ugramış bölge askeriyede bunu denetim altına almaya çalışıyor bu arada yagmacılarda heryerden bölgeye akın ediyor her deprem sonrası.. yoksa orda adam annesini karısını cocgunu kaybetmiş dunya malı umruna mı gelir fakat yardım ekiplerinin düşünceli olup o hayvanları kurtarması gerekir.. ordaki halkın bu konuda en ufak sucu yok.. mesela tup dagıtılırken izdiham oluyordu orda bi tanesi köşede oturmuştu aglıyordu koca adam kamerayı cevirince adam ' ya sırayla verilsin gururum kırılıyor bunu görunce dedi' bu bile orda madurdan cok yagmacının yerleştiginin resmidir.. mesela akrabalarını tanıdıgım bi aileden tam 16 kişi ölmüş orda aslında zenginde aileler almancılar ama halen kerpiç evde otoruyrolarmış şimdi ailesinden 16 kişi ölmüş biri asla bunları düşünemez hayvanıymış malıymış düşünemez.. ve bide bu işin korku boyutu var adam o anları yaşamış yakınlarını cıglıgını duymuş orda ölüleri görmüş o cocuklar genclerde sizce saglıklı bi psikoloji olurmu onların yogun bi psikolojik terapiyede ihtiyacı var.. ama işte turkiyemeizde hiç bişey hakkıyla yapılmıyor ne kurtarma çalışması ne afetle mucadele sivil savumaymış .. sonra kaymakamlık valilik gelen yardımlar dengesiz duzensiz dagıtılıyor.. televizyonlardan gördugunuz kamera önlerindeki insanlar orda yaşana insanlar degil bi çogu hep çevre köylerden illerden gelenler bazısıda meraklı kalabalık.. yoksa öle bi afeti yaşamak kolay degil allah yardımcıları olsun.. yanlız gercekten bu manzalar hoş degil.. gölçük depremindede aynı şeyler olmuştu ama hala bi kordinasyon yok bu ülkede dogru durust kurtarma çalışmaları yapılmıyor.. yağmacılara davetiye gönderiliyor.. böle olunca hersey yetersiz oluyor.. düşünün devlet bi jenarator gönderememiş 12 saat gecmiş gece olmuş ordaki halk dısarda evi yıkılmayanda korkudan giremiyor evine.. cenazesi olan cenazesini bırakıp gidemiyor baska yere köyden ayrılamıyor.. cenazeleri alel acele gömmelerinin nedenide biraz bu kimse cenaze basında beklemesin .. köyde barınacak yer yok bide milet cenaze basında beklerse ve dısardanda akrabaları v.s gelip bekler budefa kime kalacak yer ayarlacayacaksın kime ayrdım vereceksin.. bu yüzden ordaki halkın tahliyesi biran önce olsun diye cenazeler gömülüyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
KINAMA. Elazığ Depremi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt