PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
KINAMA. Elazığ Depremi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 238245" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: KINAMA. Elazığ Depremi..</strong></p><p></p><p>Böyle bir olayı yaşayan bilir, gören sadece şahit olur. Bizde sadece gördüklerimizin şahidiyiz. Tabi ki buda medyaya yansıdığı kadarı ile. Fakat ben bu olayı genellemek istedim. Otokontrol olmadığını, medyanın durumu daha dramatik hale getirme gayreti içerisinde olduğunu gözlemledim. Fakat, ne yazıktırki yapılan reportajlar ya doğru kişilerle yapılmadı, yada bölge insanı tüm derdini depremi bahane edip anlatma gayreti içindeydi. Zaman gelip gececektir, herşey unutulacaktır ve Kızılay ın zor günler için dağıttığı çadırlar ambalajından açılarak harman zamanı sap saman örtecektir. Bunun örneklerini de geçmişte yaşadık..</p><p> Esas benim anlatmak istediğim; İstanbul ' da veya herhangi bir ilde ağaca tırmanmış veya kuyuya düşmüş bir kedi veya köpek için seferber olan kurtarma ekipleri v.s. niçin o hayvanlara ceza verircesine kurtarmadılar.. Sanki yarın başka bir yerde deprem olacağı bellimiydi de; AKUT ekibi basın önünde açıklama yapıyordu. ' Bizim burda işimiz kalmadı hemen İstanbul ' a dönüyoruz.. ' Madem işiniz hayat kurtarmak; işte size hayat, dili söylemez ama bakışları anlatır hayvanlar. Üstelik oralarda yaşayan insanlarımızın tek geçim ve gelir kaynakları.</p><p> Ayrıca reportaj yapılırken; spikerin arkasında elinde telefonla kameranın görüntüsünde kalma gayretinde olanları, isterse depremzede olsun isterse yakını veya her hangi biri şiddetle kınıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 238245, member: 8099"] [b]Ynt: KINAMA. Elazığ Depremi..[/b] Böyle bir olayı yaşayan bilir, gören sadece şahit olur. Bizde sadece gördüklerimizin şahidiyiz. Tabi ki buda medyaya yansıdığı kadarı ile. Fakat ben bu olayı genellemek istedim. Otokontrol olmadığını, medyanın durumu daha dramatik hale getirme gayreti içerisinde olduğunu gözlemledim. Fakat, ne yazıktırki yapılan reportajlar ya doğru kişilerle yapılmadı, yada bölge insanı tüm derdini depremi bahane edip anlatma gayreti içindeydi. Zaman gelip gececektir, herşey unutulacaktır ve Kızılay ın zor günler için dağıttığı çadırlar ambalajından açılarak harman zamanı sap saman örtecektir. Bunun örneklerini de geçmişte yaşadık.. Esas benim anlatmak istediğim; İstanbul ' da veya herhangi bir ilde ağaca tırmanmış veya kuyuya düşmüş bir kedi veya köpek için seferber olan kurtarma ekipleri v.s. niçin o hayvanlara ceza verircesine kurtarmadılar.. Sanki yarın başka bir yerde deprem olacağı bellimiydi de; AKUT ekibi basın önünde açıklama yapıyordu. ' Bizim burda işimiz kalmadı hemen İstanbul ' a dönüyoruz.. ' Madem işiniz hayat kurtarmak; işte size hayat, dili söylemez ama bakışları anlatır hayvanlar. Üstelik oralarda yaşayan insanlarımızın tek geçim ve gelir kaynakları. Ayrıca reportaj yapılırken; spikerin arkasında elinde telefonla kameranın görüntüsünde kalma gayretinde olanları, isterse depremzede olsun isterse yakını veya her hangi biri şiddetle kınıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
KINAMA. Elazığ Depremi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt