PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
KINAMA. Elazığ Depremi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tunay" data-source="post: 238264" data-attributes="member: 1483"><p><strong>Ynt: KINAMA. Elazığ Depremi..</strong></p><p></p><p>değerli dostum her şey ap açık ortada fakirliğin ve cehaletin acı yanları ne yazıkki yurdumumuzda insana değer verilmiyorki hayvanlarda bunun yanında nasip ve kısmetini görüldüğü gibi bu şekide alıyor. devlet yetkililerinin acizliğide diyebiliriz. bu akşam haberleririnde kendi kendime isyan ettim durdum. olayın üstünen günler geçmeye başladı her ağızdan ayrı bir ses çıkıyor yok 47,y0k 51 yok 57 ölü yahu sen kaç kişinin hayatını kaybettiğini daha bilimiyorsun hey yetkili uyan artık bu gafletten .köyün muhtarı bunlardan daha fazla bilir vallahi. kızılay da yine fiyasko içinde adamlar yine çadırları kaybetti? devlet 2003yılında,da debrem olmuş buraralara oturulabilirlilik izni vermiş yetkililer bravo doğrusu.hal ortada malüm insana değer verilmiyen ülkede hayvana nasıl değer verilsin.bana kalsa her şey düzelir ama kültür ve ekonomik şartların önce düzeltilmesi gerekmezmi........onuda inşallah ilk yüz yılın içersinde torunlarımız belki görür..... :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tunay, post: 238264, member: 1483"] [b]Ynt: KINAMA. Elazığ Depremi..[/b] değerli dostum her şey ap açık ortada fakirliğin ve cehaletin acı yanları ne yazıkki yurdumumuzda insana değer verilmiyorki hayvanlarda bunun yanında nasip ve kısmetini görüldüğü gibi bu şekide alıyor. devlet yetkililerinin acizliğide diyebiliriz. bu akşam haberleririnde kendi kendime isyan ettim durdum. olayın üstünen günler geçmeye başladı her ağızdan ayrı bir ses çıkıyor yok 47,y0k 51 yok 57 ölü yahu sen kaç kişinin hayatını kaybettiğini daha bilimiyorsun hey yetkili uyan artık bu gafletten .köyün muhtarı bunlardan daha fazla bilir vallahi. kızılay da yine fiyasko içinde adamlar yine çadırları kaybetti? devlet 2003yılında,da debrem olmuş buraralara oturulabilirlilik izni vermiş yetkililer bravo doğrusu.hal ortada malüm insana değer verilmiyen ülkede hayvana nasıl değer verilsin.bana kalsa her şey düzelir ama kültür ve ekonomik şartların önce düzeltilmesi gerekmezmi........onuda inşallah ilk yüz yılın içersinde torunlarımız belki görür..... :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
KINAMA. Elazığ Depremi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt