PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
kırağı konusunda yardım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eeendeeer" data-source="post: 196206" data-attributes="member: 924"><p><strong>Ynt: kırağı konusunda yardım!</strong></p><p></p><p>Ben henüz yetiştirmeye başlamadım Fakat bulunduğum köyde yetiştirmek için büyük bir gayret var Bahsettiğim ceviz türleri Türkiyeye yakın zamanda girdi Dünyadada 10 yıllık bir mazisi var. Chanter ve frangeto fransada çok tutulan bir tür.Bursanın Yenişehir ilçesine bağlı Koyunhisar köyünde tek parça 500 dönüm pedro ceviz bahçesi var İki ay kadar önce ilçe tarımın düzenlediği gezide bizim muhtarda oraya gitmişti ve o bahçeyi öve öve bitiremiyor. Müsait olduğunbir zaman o bahçeyi gezmeni tavsiye ederim .</p><p>Ayrıca bahsettiğim ceviz türlerinin verimide çok yüksek Dikimden sonra üçüncü sene meyve almaya başlayabilirsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eeendeeer, post: 196206, member: 924"] [b]Ynt: kırağı konusunda yardım![/b] Ben henüz yetiştirmeye başlamadım Fakat bulunduğum köyde yetiştirmek için büyük bir gayret var Bahsettiğim ceviz türleri Türkiyeye yakın zamanda girdi Dünyadada 10 yıllık bir mazisi var. Chanter ve frangeto fransada çok tutulan bir tür.Bursanın Yenişehir ilçesine bağlı Koyunhisar köyünde tek parça 500 dönüm pedro ceviz bahçesi var İki ay kadar önce ilçe tarımın düzenlediği gezide bizim muhtarda oraya gitmişti ve o bahçeyi öve öve bitiremiyor. Müsait olduğunbir zaman o bahçeyi gezmeni tavsiye ederim . Ayrıca bahsettiğim ceviz türlerinin verimide çok yüksek Dikimden sonra üçüncü sene meyve almaya başlayabilirsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
kırağı konusunda yardım!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt