PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
kırağı konusunda yardım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aliyim" data-source="post: 200372" data-attributes="member: 11409"><p><strong>Ynt: kırağı konusunda yardım!</strong></p><p></p><p>ertuğrul yardımların için çok tşekkürler.izne ayrıldığım için mesajına geç cevap yazabildim kusura bakma.bu konuda sana bir kaç soru sormak istiyorum.öcelikle suseviyesi toprağın üst seviyesine çok yakın olmasın demişsin ama benim köydeki tarlalarımın hepsi su kenarında,sulamaya daha elverişli olduğu için buraları tercih ediorum dere kenarları yani.bu durum benim için dezavantaj olur mu?diğer yandan bizim oralarda genelde buğday ve arpaya yönelik bir tarım var ve genelde kazanç beklenildiği düzeyde olmuyor.ceviz için konuşacak olursak maddi açıdan geliri nasıl sen memnun musun?ben cevizin boduru olmadığını bilmiyordum ve bodur elma gibi düşünüyordum ve üstünü bir şekilde tentene ile kapatabileceğimi düşünmüştüm ama anlaşıldığına göre bu biraz imkansız olacak.kırağının düştüğü dönemlerde kırağıdan ağacı korumak biraz zor bizim oralarda ve eğer koruyamazsam o yıl tamamen ürün alamıyacağım.bir cins ceviz olduğunu ve bu cinsizn geç çiçek açtığını ve kırağı zamanını atlatabileceğini söyleyen arkadaşlar oldu.bu ceviz türünden öncelikli olarak 2 dönüm kadar dikip 3 5 yıl gözlemek istiyorum.öteki türlü büyük bir yatırım yapmak hem uzun vadede geri dönecektir hem de çok risklidir die düşünüyorum.diğer yandan 10 dönümden az olmamak şartıyla ziraatin dönüm başına 250 tl hibe verdiğini duydum.bunu da araştıracağım.yardımların için çok teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aliyim, post: 200372, member: 11409"] [b]Ynt: kırağı konusunda yardım![/b] ertuğrul yardımların için çok tşekkürler.izne ayrıldığım için mesajına geç cevap yazabildim kusura bakma.bu konuda sana bir kaç soru sormak istiyorum.öcelikle suseviyesi toprağın üst seviyesine çok yakın olmasın demişsin ama benim köydeki tarlalarımın hepsi su kenarında,sulamaya daha elverişli olduğu için buraları tercih ediorum dere kenarları yani.bu durum benim için dezavantaj olur mu?diğer yandan bizim oralarda genelde buğday ve arpaya yönelik bir tarım var ve genelde kazanç beklenildiği düzeyde olmuyor.ceviz için konuşacak olursak maddi açıdan geliri nasıl sen memnun musun?ben cevizin boduru olmadığını bilmiyordum ve bodur elma gibi düşünüyordum ve üstünü bir şekilde tentene ile kapatabileceğimi düşünmüştüm ama anlaşıldığına göre bu biraz imkansız olacak.kırağının düştüğü dönemlerde kırağıdan ağacı korumak biraz zor bizim oralarda ve eğer koruyamazsam o yıl tamamen ürün alamıyacağım.bir cins ceviz olduğunu ve bu cinsizn geç çiçek açtığını ve kırağı zamanını atlatabileceğini söyleyen arkadaşlar oldu.bu ceviz türünden öncelikli olarak 2 dönüm kadar dikip 3 5 yıl gözlemek istiyorum.öteki türlü büyük bir yatırım yapmak hem uzun vadede geri dönecektir hem de çok risklidir die düşünüyorum.diğer yandan 10 dönümden az olmamak şartıyla ziraatin dönüm başına 250 tl hibe verdiğini duydum.bunu da araştıracağım.yardımların için çok teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
kırağı konusunda yardım!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt