PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Çiftlikler
KİRALIK VEYA SATILIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan38" data-source="post: 772392" data-attributes="member: 48479"><p><strong>Ynt: KİRALIK VEYA SATILIK</strong></p><p></p><p>valla kardeşim onu bilmiyorum ama halamgille konusur en yakın zamanda paylaşırım bazı yıl oldu sadece ahırı kiraya verdiler bazı yıl oldu sadece mandırayı kira verdiler daha sonra tam detaylıca herşeyi paylaşırım insallah unutmadan tam m2 bilmiyom ama tesisin içerisinde yonca tarlasıda vardı ama şimdi ne durumda bilgim yok söylediğim gibi tam teşekküllü bilgi en yakın zamanda paylaşırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan38, post: 772392, member: 48479"] [b]Ynt: KİRALIK VEYA SATILIK[/b] valla kardeşim onu bilmiyorum ama halamgille konusur en yakın zamanda paylaşırım bazı yıl oldu sadece ahırı kiraya verdiler bazı yıl oldu sadece mandırayı kira verdiler daha sonra tam detaylıca herşeyi paylaşırım insallah unutmadan tam m2 bilmiyom ama tesisin içerisinde yonca tarlasıda vardı ama şimdi ne durumda bilgim yok söylediğim gibi tam teşekküllü bilgi en yakın zamanda paylaşırım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Çiftlikler
KİRALIK VEYA SATILIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt