PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Çiftlikler
KİRALIK VEYA SATILIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan38" data-source="post: 772431" data-attributes="member: 48479"><p><strong>Ynt: KİRALIK VEYA SATILIK</strong></p><p></p><p>yok malesef.. tam net arazinin tesisin içinde nevar ne yok bi öğreneyim ayrıntılıca hem foto hemde bilgiyi yakın zamanda paylaşırım insallah..</p><p></p><p>arkadaşlar benim akrabam işin içinde diye demiyorum inanın o yılların profosyonel tesisiydi süt toplama araçları tanklar traktör ilçe </p><p>merkezinde şarküteri il merkezindeki avm lerde marketlerde peyniri falan satılırdı ,,arabalar traktör falan hep satıldı..ben taa faal durumdayken yıllar önce halamın eniştemin yanında çocukluk merak giderdim ahır çobanı için ev bile vardı tesiste sulama havuzu vardı belki daha görmediğim dikkat etmediğim şeylerde çıkabilir yıllardır adımımı atmadım mandıranın içinde kasar peyniri için kalıplar metal havuzlar yerler fayans kaloşla ilaçlanarak falan girdirirdi eniştem bizi tesise...</p><p></p><p>fiyat olarakta tahminim bugünün parasıyla 400-500 bin euroluk bi tesis edermi üç aşşa beş yukarı eder</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan38, post: 772431, member: 48479"] [b]Ynt: KİRALIK VEYA SATILIK[/b] yok malesef.. tam net arazinin tesisin içinde nevar ne yok bi öğreneyim ayrıntılıca hem foto hemde bilgiyi yakın zamanda paylaşırım insallah.. arkadaşlar benim akrabam işin içinde diye demiyorum inanın o yılların profosyonel tesisiydi süt toplama araçları tanklar traktör ilçe merkezinde şarküteri il merkezindeki avm lerde marketlerde peyniri falan satılırdı ,,arabalar traktör falan hep satıldı..ben taa faal durumdayken yıllar önce halamın eniştemin yanında çocukluk merak giderdim ahır çobanı için ev bile vardı tesiste sulama havuzu vardı belki daha görmediğim dikkat etmediğim şeylerde çıkabilir yıllardır adımımı atmadım mandıranın içinde kasar peyniri için kalıplar metal havuzlar yerler fayans kaloşla ilaçlanarak falan girdirirdi eniştem bizi tesise... fiyat olarakta tahminim bugünün parasıyla 400-500 bin euroluk bi tesis edermi üç aşşa beş yukarı eder [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Çiftlikler
KİRALIK VEYA SATILIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt