PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kırklareli Kofçaz Topçular köyü BORA Buğday hüsranı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ddtmywy" data-source="post: 1286694" data-attributes="member: 32483"><p>Selam arkadaşlar, </p><p>3 yıldır rumeli ekiyorum çok memnunum.</p><p>Geçtiğimiz yıl komşular bora ekip 150 kg/da fazla aldıklarını söylüyorlardı.ona istinaden deneme yaptım.Ancak beklediğim verimi de fiyatı da bulamadım.</p><p>Her iki cinse de aynı işçiliği yaptım. Sıfır tohumların karşılaştırmasına göre :</p><p></p><p>rumeli 750kg/da fiyat tmo 1400tl</p><p>Bora 700kg/da fiyat tmo 1275tl</p><p></p><p>Tecrubemi paylaşmak faydalı olur diye düşünüyorum.</p><p>Sonuc; 1. Sınıf kaliteli bugday çeşidinden başka bugday ekmeyi düşünmüyorum.</p><p></p><p>Not: ekimler silivri bölgesinde yapıldı. Bu sene yağış zamanı ve miktarı sayesinde rekor rekolteler elde edildi.900kg/da'a kadar verim yapan tarlalar oldu.kuru tarıma göre bölge için maşallahı var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ddtmywy, post: 1286694, member: 32483"] Selam arkadaşlar, 3 yıldır rumeli ekiyorum çok memnunum. Geçtiğimiz yıl komşular bora ekip 150 kg/da fazla aldıklarını söylüyorlardı.ona istinaden deneme yaptım.Ancak beklediğim verimi de fiyatı da bulamadım. Her iki cinse de aynı işçiliği yaptım. Sıfır tohumların karşılaştırmasına göre : rumeli 750kg/da fiyat tmo 1400tl Bora 700kg/da fiyat tmo 1275tl Tecrubemi paylaşmak faydalı olur diye düşünüyorum. Sonuc; 1. Sınıf kaliteli bugday çeşidinden başka bugday ekmeyi düşünmüyorum. Not: ekimler silivri bölgesinde yapıldı. Bu sene yağış zamanı ve miktarı sayesinde rekor rekolteler elde edildi.900kg/da'a kadar verim yapan tarlalar oldu.kuru tarıma göre bölge için maşallahı var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Kırklareli Kofçaz Topçular köyü BORA Buğday hüsranı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt