PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
KIRMIZI FENDT 936....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 41214" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: KIRMIZI FENDT 936....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>sağolasın okay kardeşim.</p><p>ben söyledim ağır abi tescillendi dedi,kabullendik.mekteplilerle alaylılar arasındaki fark buradaaa..</p><p>bu konulardaki yorumlarınız çok önemli.hepimizden farklı gözle bakmanızın sebebini algılamak önemli.</p><p>ufacık bir detay konusunda yorum yazmak,ona bakış açınıza bağlıdır.bakmak ve görmek,bence farklı</p><p>kavramlar.keşke sizin gibi birkaçtane daha yorumcumuz olsada,her konunun,her makinenin detayına inebilsek.ama birçok arkadaşıma görsellik,işlevsellikten daha önemli gelmekte.böylece</p><p>tip ve görünüş ön plana çıkmakta.halbuki aslolan işlevsellik olmalı derim.yorumunuza son derece katılıyorum.herbir parçası kendine münhasır üretilmiş,adeta prestij makinesi.ne lambası ne sinyali,ne kontrol paneli herşeyi kendine has.başkasına uyacak hiçbir şeyi yok.</p><p>makinaları bu gözle analiz ederek, böyle yorumlar yapabilme yeteneğinizden dolayı sizi üyelerimiz adına kutlar,yorumlarınızın devamıyla saygı ve sevgiler sunarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 41214, member: 400"] [b]Ynt: KIRMIZI FENDT 936....[/b] sağolasın okay kardeşim. ben söyledim ağır abi tescillendi dedi,kabullendik.mekteplilerle alaylılar arasındaki fark buradaaa.. bu konulardaki yorumlarınız çok önemli.hepimizden farklı gözle bakmanızın sebebini algılamak önemli. ufacık bir detay konusunda yorum yazmak,ona bakış açınıza bağlıdır.bakmak ve görmek,bence farklı kavramlar.keşke sizin gibi birkaçtane daha yorumcumuz olsada,her konunun,her makinenin detayına inebilsek.ama birçok arkadaşıma görsellik,işlevsellikten daha önemli gelmekte.böylece tip ve görünüş ön plana çıkmakta.halbuki aslolan işlevsellik olmalı derim.yorumunuza son derece katılıyorum.herbir parçası kendine münhasır üretilmiş,adeta prestij makinesi.ne lambası ne sinyali,ne kontrol paneli herşeyi kendine has.başkasına uyacak hiçbir şeyi yok. makinaları bu gözle analiz ederek, böyle yorumlar yapabilme yeteneğinizden dolayı sizi üyelerimiz adına kutlar,yorumlarınızın devamıyla saygı ve sevgiler sunarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
KIRMIZI FENDT 936....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt