PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
Kırmızı Tutku....Birazcık orjinalliğini kaybetmiş...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 286623" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: Kırmızı Tutku....Birazcık orjinalliğini kaybetmiş...</strong></p><p></p><p>Ne güzel paylaşım..Böyle paylaşımlarla bu site çok daha zengin oluyor...Hanomagları, Massey Harris leri hatırladım.. Sizde Google ' da araştırarak görmüşsünüzdür. Amerikalı çiftçiler 50-60 yıllık 15-20 traktörü yanyana dizmişler(ama traktörler bugün fabrikadan çıkmış gibi bakımlı ve/veya elden geçirilmiş).. ortada masalar, üzerinde yiyecekler.. hanımefendiler, papyonlu beyefendiler...bunlar o bölgenin köylüleri oluyor.. kermes gibi bir toplantı yapıyorlar..belki eski traktörleri ile eski günleri yadediyorlar..sonrada tarım krediye gelen bu yaşlı çift (traktör ve sahibi) için hayal kurdum..Ham hayaller.. Ama bu site traktör temelinde, gübre,üretim, mekanizasyon, zirai mücadele derken mükemmel bir tarımsal platform haline gelecek.Bu konuda hayalci değilim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 286623, member: 25349"] [b]Ynt: Kırmızı Tutku....Birazcık orjinalliğini kaybetmiş...[/b] Ne güzel paylaşım..Böyle paylaşımlarla bu site çok daha zengin oluyor...Hanomagları, Massey Harris leri hatırladım.. Sizde Google ' da araştırarak görmüşsünüzdür. Amerikalı çiftçiler 50-60 yıllık 15-20 traktörü yanyana dizmişler(ama traktörler bugün fabrikadan çıkmış gibi bakımlı ve/veya elden geçirilmiş).. ortada masalar, üzerinde yiyecekler.. hanımefendiler, papyonlu beyefendiler...bunlar o bölgenin köylüleri oluyor.. kermes gibi bir toplantı yapıyorlar..belki eski traktörleri ile eski günleri yadediyorlar..sonrada tarım krediye gelen bu yaşlı çift (traktör ve sahibi) için hayal kurdum..Ham hayaller.. Ama bu site traktör temelinde, gübre,üretim, mekanizasyon, zirai mücadele derken mükemmel bir tarımsal platform haline gelecek.Bu konuda hayalci değilim.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
Kırmızı Tutku....Birazcık orjinalliğini kaybetmiş...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt