PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kırsal Boşalıyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürcan Koç" data-source="post: 1168651" data-attributes="member: 74936"><p>Bazen düşüyorum bu çiftçiliği yeni nesilden kim yapacak???????</p><p>Köylerde genç yok (sıfır) kalmadı yok öyle birşey.</p><p>Köyümde çiftçilik yaş ortalaması 55in üzerinde genç olarak bildiğim 28,30,33 yaş civarı 4-5 kişi var kalanı hep emekli takımı çocuğu traktörün t sinden anlamayanlar dolu! </p><p>Ee ne olacak bu meslek yok mu olacak? Benim yaşım 19 çiftçilikle bağım doğuştan var merakım bu mesleği yaptıracak tecrübem az da olsa var son 3yıldir çoğu ekipman ile tek başıma işleyebiliyorum ve severek yapıyorum toz yutmaktan hoşnut oluyorum bu ata mesleğini sürdürmek çok isterim. Ama 10yil sonra bu emekli çiftçiler bir kısmı hayatta olmayacak peki ne olacak bu topraklar kime geçecek benim gibi devam ettirmek isteyen 2elin 10parmağını geçmiyor ya bu tozu baştan yutmayacaktık ya da bi akıl verin büyüklerim saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürcan Koç, post: 1168651, member: 74936"] Bazen düşüyorum bu çiftçiliği yeni nesilden kim yapacak??????? Köylerde genç yok (sıfır) kalmadı yok öyle birşey. Köyümde çiftçilik yaş ortalaması 55in üzerinde genç olarak bildiğim 28,30,33 yaş civarı 4-5 kişi var kalanı hep emekli takımı çocuğu traktörün t sinden anlamayanlar dolu! Ee ne olacak bu meslek yok mu olacak? Benim yaşım 19 çiftçilikle bağım doğuştan var merakım bu mesleği yaptıracak tecrübem az da olsa var son 3yıldir çoğu ekipman ile tek başıma işleyebiliyorum ve severek yapıyorum toz yutmaktan hoşnut oluyorum bu ata mesleğini sürdürmek çok isterim. Ama 10yil sonra bu emekli çiftçiler bir kısmı hayatta olmayacak peki ne olacak bu topraklar kime geçecek benim gibi devam ettirmek isteyen 2elin 10parmağını geçmiyor ya bu tozu baştan yutmayacaktık ya da bi akıl verin büyüklerim saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kırsal Boşalıyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt