PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kırsal Boşalıyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1168666" data-attributes="member: 54456"><p>Köyden göç edenlerden kalan arazileri alıyosun iyi yapıyosunda.Arkadan gelen nesil varmı ben çiftçi olacam diye.Sen sadece kendini kurtarırsın ama gelecekde çiftçisi olmayan bir ülke olarak şimdiki genç nesil açlıkla sefaletle karışı karışıya kalacak.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Hnagimizn çocuğu ben büyünce çiftçi olacam derki.Durum ortada.Biz sadece yaptığımız işle bugunü kurtarırız ama sonrası felaket olacak.Baştakiler Bunun böyle olmasını istiyolar bizde ayak uyduruyor sesimizi bile çıkaramıyoruz.Neden çünkü yaptığımız iş toplumda bile sayılmıyor.İş demiyolar artık bu işe.Çiftçiye kız bile vermiyolar dostum artık olay bu kadar vahim yani.Avrupalı çiftçilere bak adamlar nasıl sosyal kendine güveni yerinde ekipman desen herşey var.Çünkü arkadalarında kocaman devlet desteği var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1168666, member: 54456"] Köyden göç edenlerden kalan arazileri alıyosun iyi yapıyosunda.Arkadan gelen nesil varmı ben çiftçi olacam diye.Sen sadece kendini kurtarırsın ama gelecekde çiftçisi olmayan bir ülke olarak şimdiki genç nesil açlıkla sefaletle karışı karışıya kalacak.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Hnagimizn çocuğu ben büyünce çiftçi olacam derki.Durum ortada.Biz sadece yaptığımız işle bugunü kurtarırız ama sonrası felaket olacak.Baştakiler Bunun böyle olmasını istiyolar bizde ayak uyduruyor sesimizi bile çıkaramıyoruz.Neden çünkü yaptığımız iş toplumda bile sayılmıyor.İş demiyolar artık bu işe.Çiftçiye kız bile vermiyolar dostum artık olay bu kadar vahim yani.Avrupalı çiftçilere bak adamlar nasıl sosyal kendine güveni yerinde ekipman desen herşey var.Çünkü arkadalarında kocaman devlet desteği var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kırsal Boşalıyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt