PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kış Mevsimi Genel Görünümü Hakkında.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sempatiq1" data-source="post: 999218" data-attributes="member: 45824"><p>Herkese iyi forumlar arkadaşlar herkese saygı ve sevgilerimi sunduktan sonra elimde olan verilerle birlikte kış mevsimi görünümü hakkında bazı şeyler söylemek istiyorum.</p><p>Tarımda En önemli unsur özellikle kuru tarımda hava olayları bu yıl güz mevsiminden itibaren yağış ve sıcaklıklar bazı istisna bölgeler haricinde pekte iyi gitmedi özellikle akdeniz,güneydoğu,iç anadolu kurak bir seyir almakta buna iç ege ' de eklenebilir.</p><p>Bu periyodun böyle geçmesindeki ana etmen el nino olayıdır endeksler temmuzda itibaren pozitif seyretmekte kasımda tavan yapmakta buda azor yb ' nin sürekli yayılmasına sebebiyet vermekte azor ' un yayılmasıyla beraber yağışları ve soğukları ülkemiz Doğu Anadolu Ve Batı Karadeniz Haricinde ıskalamakta Kafkaslar ' dan akıp gitmektedir gelelim tahminlerime.</p><p>Aralık ayının 26 27 ' si hariç ülke genelinde etkili olacak bir sistem göremiyorum basınç haritalarının degisimiyle bu sistemde elimizden kaçabilir bu sistem kaçarsa ocak ayınin 6. Gününe kadar gene sistem yok peki bu endeks hep böylemi devam edecek ocak ayının 15 ' inden sonra Ao No Endeks ' in Negatife Sarkacağını El Nino ' nun gücünü azaltıp İzlanda A.b ' nin gucunu kaybedip kuvvetli sistemler alacağımızı tahmin ediyorum en azından marmara ve ege kesin ' lik içinde diger bölgeler gene muamma özellikle zonguldak antalya çizgisinin dışındaki bölgeler bu kışı çok kurak geçirebilir Bu yıl buna endeksli olarak Mayıs ayı ' ndan sonra La Nina ' nın etkili olacağını ve ülkemizin sık ve etkili yağışlar alacağını düşünüyorum Herkese İyi Akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sempatiq1, post: 999218, member: 45824"] Herkese iyi forumlar arkadaşlar herkese saygı ve sevgilerimi sunduktan sonra elimde olan verilerle birlikte kış mevsimi görünümü hakkında bazı şeyler söylemek istiyorum. Tarımda En önemli unsur özellikle kuru tarımda hava olayları bu yıl güz mevsiminden itibaren yağış ve sıcaklıklar bazı istisna bölgeler haricinde pekte iyi gitmedi özellikle akdeniz,güneydoğu,iç anadolu kurak bir seyir almakta buna iç ege ' de eklenebilir. Bu periyodun böyle geçmesindeki ana etmen el nino olayıdır endeksler temmuzda itibaren pozitif seyretmekte kasımda tavan yapmakta buda azor yb ' nin sürekli yayılmasına sebebiyet vermekte azor ' un yayılmasıyla beraber yağışları ve soğukları ülkemiz Doğu Anadolu Ve Batı Karadeniz Haricinde ıskalamakta Kafkaslar ' dan akıp gitmektedir gelelim tahminlerime. Aralık ayının 26 27 ' si hariç ülke genelinde etkili olacak bir sistem göremiyorum basınç haritalarının degisimiyle bu sistemde elimizden kaçabilir bu sistem kaçarsa ocak ayınin 6. Gününe kadar gene sistem yok peki bu endeks hep böylemi devam edecek ocak ayının 15 ' inden sonra Ao No Endeks ' in Negatife Sarkacağını El Nino ' nun gücünü azaltıp İzlanda A.b ' nin gucunu kaybedip kuvvetli sistemler alacağımızı tahmin ediyorum en azından marmara ve ege kesin ' lik içinde diger bölgeler gene muamma özellikle zonguldak antalya çizgisinin dışındaki bölgeler bu kışı çok kurak geçirebilir Bu yıl buna endeksli olarak Mayıs ayı ' ndan sonra La Nina ' nın etkili olacağını ve ülkemizin sık ve etkili yağışlar alacağını düşünüyorum Herkese İyi Akşamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kış Mevsimi Genel Görünümü Hakkında.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt