PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
KISMET 55 fren denemeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 208356" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: KISMET 55 fren denemeleri</strong></p><p></p><p>Vites sayısından daha önemli olan vites çevrim oranlarıdır. 56 serisinde en uygun pulluk sürüm hızı olan 7,5 km/sa hıza en yakın vitesler takviye 4 ve hızlı 1 ' dir. Vites oranlarını doğru seçildiği taktirde toplamda 8 vites de olsa tarla için uygun vites sayısı daha fazla olabilir. Ayrıca 50 beygir civarındaki traktörlerde hangi markaya bakarsan bak 8 ' den fazla viteslisini bulamazsın. Sonuçta hem ucuz olacak, hem de çok vitesli olacak, bu pek mümkün olmuyor.</p><p></p><p>Sonuçta 56 serisi de benim kullandığım bir traktör, bunu eleştirmem kadar doğal birşey olamaz. 70 beygirlik bir traktörde 8 vites bence yetersiz, üstelik 12 vitesli versiyonu varken 8 vitesliyi tercih etmeyin demişim o yazımda da dikkat ederseniz. Eğer kısmetin de 12 vitesli versiyonu olsaydı ve buna yönelik bir soru gelseydi, yine aynı cevabı verirdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 208356, member: 936"] [b]Ynt: KISMET 55 fren denemeleri[/b] Vites sayısından daha önemli olan vites çevrim oranlarıdır. 56 serisinde en uygun pulluk sürüm hızı olan 7,5 km/sa hıza en yakın vitesler takviye 4 ve hızlı 1 ' dir. Vites oranlarını doğru seçildiği taktirde toplamda 8 vites de olsa tarla için uygun vites sayısı daha fazla olabilir. Ayrıca 50 beygir civarındaki traktörlerde hangi markaya bakarsan bak 8 ' den fazla viteslisini bulamazsın. Sonuçta hem ucuz olacak, hem de çok vitesli olacak, bu pek mümkün olmuyor. Sonuçta 56 serisi de benim kullandığım bir traktör, bunu eleştirmem kadar doğal birşey olamaz. 70 beygirlik bir traktörde 8 vites bence yetersiz, üstelik 12 vitesli versiyonu varken 8 vitesliyi tercih etmeyin demişim o yazımda da dikkat ederseniz. Eğer kısmetin de 12 vitesli versiyonu olsaydı ve buna yönelik bir soru gelseydi, yine aynı cevabı verirdim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
KISMET 55 fren denemeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt