PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KISMET 55 için Acil Yardım İstiyorum, Lütfen Beni de Erkunt Sahibi Yapın!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dostoyevski" data-source="post: 321189" data-attributes="member: 28984"><p>Arkadaşlar </p><p>Amasyanın Suluova İlçesinin Kurnaz Köyünden Merhaba Sizlere,</p><p>Köyde abilerim, 1978 model MF 275 kullanıyordu. Uzun bir süredir traktörümüzü yenilemek istiyorduk.Önce 2. el 266G dedik, etrafımızdaki kullanıcılar çok rahatsızlar diye vazgeçtik. 2 gün evvel HATTAT A60 almaya niyetlendik, malum perkins motor var diye ucuzdur diye karar vermiştik. </p><p>Ama aklımız hep Erkuntta idi. Nihayet gittik ve Kısmet 55 için pazarlığa oturduk ve 32.000 TL için el sıkıştık. KISMET 55 de Perkins 1103 3 silindir motordan 58 bg alıyor ve torku 1400 devirde 222 Nm. Tarktörümüzde Carrero şanzman kullanılmış.Ben, 1 saat neden ZF değilde Carrero kullandı diye takılsamda ikna oldum ve Carrero dedim (ZF şanzmanlının fiyatı 5.000TL fazlaydı) Hem fazla borçlanmayalım hemde 100 dönüm civarı ekim yapıyoruz diye KISMET 55 2WD işimizi görür diye düşündük.</p><p></p><p>Biz 11 li kazayağı ile MF275 de 2 ile gidiyorduk, Kısmet 55 kullanıcısı olan arkadaşımızda 2 ile gidiyormuş?</p><p>3lü 13 numara pulluk zordur bu arkadaşımız bu pulluğu kullanıyormuş, şaşırdık valla.</p><p>Tümosan 82-80, 35 dönümü 80 litre ile sürmüş, arkadaşımız Kısmet 55 ile 60 litrede bitirmiş işi.</p><p>Hele bayi, MF 275 i çitte ezersin deyince daha da şaşırdık.</p><p></p><p>Arkadaşlar yukarıda söylenenler doğrumudur? Sizce bu traktör bize yetermi, hele hele 7 li çizerde ve 4lü 12 pullukta nasıldır Kısmet 55?</p><p>Çünkü yok derseniz, opsiyon kullanıp, siparişimizi Bereket 60 a çevireceğiz.</p><p></p><p>Lütfen bir akıl verin!</p><p></p><p>Saygılarımla..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dostoyevski, post: 321189, member: 28984"] Arkadaşlar Amasyanın Suluova İlçesinin Kurnaz Köyünden Merhaba Sizlere, Köyde abilerim, 1978 model MF 275 kullanıyordu. Uzun bir süredir traktörümüzü yenilemek istiyorduk.Önce 2. el 266G dedik, etrafımızdaki kullanıcılar çok rahatsızlar diye vazgeçtik. 2 gün evvel HATTAT A60 almaya niyetlendik, malum perkins motor var diye ucuzdur diye karar vermiştik. Ama aklımız hep Erkuntta idi. Nihayet gittik ve Kısmet 55 için pazarlığa oturduk ve 32.000 TL için el sıkıştık. KISMET 55 de Perkins 1103 3 silindir motordan 58 bg alıyor ve torku 1400 devirde 222 Nm. Tarktörümüzde Carrero şanzman kullanılmış.Ben, 1 saat neden ZF değilde Carrero kullandı diye takılsamda ikna oldum ve Carrero dedim (ZF şanzmanlının fiyatı 5.000TL fazlaydı) Hem fazla borçlanmayalım hemde 100 dönüm civarı ekim yapıyoruz diye KISMET 55 2WD işimizi görür diye düşündük. Biz 11 li kazayağı ile MF275 de 2 ile gidiyorduk, Kısmet 55 kullanıcısı olan arkadaşımızda 2 ile gidiyormuş? 3lü 13 numara pulluk zordur bu arkadaşımız bu pulluğu kullanıyormuş, şaşırdık valla. Tümosan 82-80, 35 dönümü 80 litre ile sürmüş, arkadaşımız Kısmet 55 ile 60 litrede bitirmiş işi. Hele bayi, MF 275 i çitte ezersin deyince daha da şaşırdık. Arkadaşlar yukarıda söylenenler doğrumudur? Sizce bu traktör bize yetermi, hele hele 7 li çizerde ve 4lü 12 pullukta nasıldır Kısmet 55? Çünkü yok derseniz, opsiyon kullanıp, siparişimizi Bereket 60 a çevireceğiz. Lütfen bir akıl verin! Saygılarımla.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KISMET 55 için Acil Yardım İstiyorum, Lütfen Beni de Erkunt Sahibi Yapın!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt