PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KISMET 55 için Acil Yardım İstiyorum, Lütfen Beni de Erkunt Sahibi Yapın!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 321257" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KISMET 55 için Acil Yardım İstiyorum, Lütfen Beni de Erkunt Sahibi Yapın!!</strong></p><p></p><p>öncelikle traktöründen memnun kalmak istiyorsan muadili traktörlerle karsılaştırırsan memnun kalırsın erkunttan.. yani 55-65bg arası traktörlerin sondugu performansı sunacaktır.. fakat zf şanzımanlı olanın tarlada çekişi daha iyi olacaktır.. bereket 60 bence daha yararlı olur.. ama 60bg bi traktör işimi görür diyorsan marka fark etmez kısmet 55 yeter sana.. yakıtı gercekten az olur.. bunun ddışında 4lü12 li pullugu tam anlamıyla çekemez duzde çeker eğimde çekemez yada tam derinlikte sürüm yapamassın.. 60bg bi traktörün hakkı 3lü 12-13 numaradır.. cok ta traktörü kasmanın anlamı yok egerki illa 4lü12 numara kullanacagım diyorsan nimet 70t al 4lü 12 yi çeker.. beklentilerini aynı güçteki traktörlerle karsılaştırarak yap ozaman memnun kalırsın.. mesela 60bg hiç bir marka sürekli 4lü12inç pullukla çalışamaz.. traktörü yıpratır traktör çeksede hemde agır çeker.. sonucta ideali neyse o pullugu kullanmanı tavsiye ederim.. ben bereket 60t almanı tavsiye ederim fiyat farkı yoksa cok.. eger buyuk traktör istiyorsan nimet 70t al her işi tam hakkıyla görür.. anladıgım kadarıyla cok butce ayıramıyorsun.. sana bereket 60 yeter yaktıından memnun kalıcaksındır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 321257, member: 2401"] [b]Ynt: KISMET 55 için Acil Yardım İstiyorum, Lütfen Beni de Erkunt Sahibi Yapın!![/b] öncelikle traktöründen memnun kalmak istiyorsan muadili traktörlerle karsılaştırırsan memnun kalırsın erkunttan.. yani 55-65bg arası traktörlerin sondugu performansı sunacaktır.. fakat zf şanzımanlı olanın tarlada çekişi daha iyi olacaktır.. bereket 60 bence daha yararlı olur.. ama 60bg bi traktör işimi görür diyorsan marka fark etmez kısmet 55 yeter sana.. yakıtı gercekten az olur.. bunun ddışında 4lü12 li pullugu tam anlamıyla çekemez duzde çeker eğimde çekemez yada tam derinlikte sürüm yapamassın.. 60bg bi traktörün hakkı 3lü 12-13 numaradır.. cok ta traktörü kasmanın anlamı yok egerki illa 4lü12 numara kullanacagım diyorsan nimet 70t al 4lü 12 yi çeker.. beklentilerini aynı güçteki traktörlerle karsılaştırarak yap ozaman memnun kalırsın.. mesela 60bg hiç bir marka sürekli 4lü12inç pullukla çalışamaz.. traktörü yıpratır traktör çeksede hemde agır çeker.. sonucta ideali neyse o pullugu kullanmanı tavsiye ederim.. ben bereket 60t almanı tavsiye ederim fiyat farkı yoksa cok.. eger buyuk traktör istiyorsan nimet 70t al her işi tam hakkıyla görür.. anladıgım kadarıyla cok butce ayıramıyorsun.. sana bereket 60 yeter yaktıından memnun kalıcaksındır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KISMET 55 için Acil Yardım İstiyorum, Lütfen Beni de Erkunt Sahibi Yapın!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt