PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kısmet 55 (ilk izlenimlerim)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aksazli" data-source="post: 226504" data-attributes="member: 13533"><p><strong>Ynt: kısmet 55 (ilk izlenimlerim)</strong></p><p></p><p>ben kısmet 55 i yeni aldım . kullanışı baya güzel. ileri geri vitesi çok şahane olmuş , motor hareket halindeyken ileri veya geri geçiyor . göğüslüğün alt tarafındaki düğmeler 3 adet onlarda sıkıntı yok . gece farları açtınmı düğmelerdede ışıklar yanıyo. vites kolunu kıvırmaya gerek yok gibi ama genede biraz zararı var . debriyaj pedalı göğüse deyiyor oraya servis plastik takoz yaptı o sıkıntıda ortadan kalktı. hee bu arada koltuk ve platform bayağı bir geniş emsallerine göre üstün bence fiyatıda 29.500</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aksazli, post: 226504, member: 13533"] [b]Ynt: kısmet 55 (ilk izlenimlerim)[/b] ben kısmet 55 i yeni aldım . kullanışı baya güzel. ileri geri vitesi çok şahane olmuş , motor hareket halindeyken ileri veya geri geçiyor . göğüslüğün alt tarafındaki düğmeler 3 adet onlarda sıkıntı yok . gece farları açtınmı düğmelerdede ışıklar yanıyo. vites kolunu kıvırmaya gerek yok gibi ama genede biraz zararı var . debriyaj pedalı göğüse deyiyor oraya servis plastik takoz yaptı o sıkıntıda ortadan kalktı. hee bu arada koltuk ve platform bayağı bir geniş emsallerine göre üstün bence fiyatıda 29.500 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kısmet 55 (ilk izlenimlerim)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt