PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 524672" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM</strong></p><p></p><p>ARKADAŞLAR hepınıze tesekkurler edrım cenabı allah hepımızın işlerinde kolaylık versın herkese bol kazanc bol bereket versın ....</p><p> allahtan bı zarar olmazsa eger gecen yıl 220 dekar yeri 30 saatte işlemiştim ama bu surenın içinde yol yemek yakıt ikmali ve cay molalarını alan cıkarsak 26 saat falan sürüm yaptım ayrıca gecen yıl tarlamın yaklasık 20 dekarında en kucugu 100 kılo ıle en buyugu 250 kılo arasında topragın ıcınde taş vardı bu sure ıcerısınde bu taslar pulluga denk geldıkce pulluğu taşın tabanına ıyıce ılerı gerı manevralarla sokarak tasları bıde kepceyle kirizma eder gıbı soktum allahtan taslar yuzeysel kıracta oyle köklü derın taş yoktu işim bitincede traktörün remorkuna JCB 3CX ile doldurup tarlanın kenarlarına duvar gıbı doktum tam 9 remork taş sokmuşüm pullukla kepcecı bile şaşırdı vallaa nasıl soktun sen bunları dıye yanı anlayacagınız taşları sokmek içinde aşagı yukarı 3 saat falan zaman kaybım olmustur anlayacagınız 220 dekarı 23 saatte falan surdüm ortalama saat başına 9 -9,5 dekar yer duşer ama marıfet ne bende nede motorda marıet tarlada tek parca ve uzun bır tarla zaten bır ucundan pullugu attınmı dıger ucuna varana kadar rahat 1,5 dekarını suruyorsunuz tarlanın boyu 1000 m 4 lü 14 no pullukta 145 cm yer goturuyor oda eder 1450 metrekare yer hesabı sız yapın..</p><p> Ama bu yıl 650 dekar yer tamamen temız taş falanda yok sanırsam saatte ortalama 10-11 dekar yer işlerim diye tahmin edıyorum bir sorun olmazsa......BÜYÜK TARLANIN AVANTAJLARI yeri geliyor oyle tarlalar varki 1 saatte 2 dekar yerı bıle suremıyorsun .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 524672, member: 16973"] [b]Ynt: KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM[/b] ARKADAŞLAR hepınıze tesekkurler edrım cenabı allah hepımızın işlerinde kolaylık versın herkese bol kazanc bol bereket versın .... allahtan bı zarar olmazsa eger gecen yıl 220 dekar yeri 30 saatte işlemiştim ama bu surenın içinde yol yemek yakıt ikmali ve cay molalarını alan cıkarsak 26 saat falan sürüm yaptım ayrıca gecen yıl tarlamın yaklasık 20 dekarında en kucugu 100 kılo ıle en buyugu 250 kılo arasında topragın ıcınde taş vardı bu sure ıcerısınde bu taslar pulluga denk geldıkce pulluğu taşın tabanına ıyıce ılerı gerı manevralarla sokarak tasları bıde kepceyle kirizma eder gıbı soktum allahtan taslar yuzeysel kıracta oyle köklü derın taş yoktu işim bitincede traktörün remorkuna JCB 3CX ile doldurup tarlanın kenarlarına duvar gıbı doktum tam 9 remork taş sokmuşüm pullukla kepcecı bile şaşırdı vallaa nasıl soktun sen bunları dıye yanı anlayacagınız taşları sokmek içinde aşagı yukarı 3 saat falan zaman kaybım olmustur anlayacagınız 220 dekarı 23 saatte falan surdüm ortalama saat başına 9 -9,5 dekar yer duşer ama marıfet ne bende nede motorda marıet tarlada tek parca ve uzun bır tarla zaten bır ucundan pullugu attınmı dıger ucuna varana kadar rahat 1,5 dekarını suruyorsunuz tarlanın boyu 1000 m 4 lü 14 no pullukta 145 cm yer goturuyor oda eder 1450 metrekare yer hesabı sız yapın.. Ama bu yıl 650 dekar yer tamamen temız taş falanda yok sanırsam saatte ortalama 10-11 dekar yer işlerim diye tahmin edıyorum bir sorun olmazsa......BÜYÜK TARLANIN AVANTAJLARI yeri geliyor oyle tarlalar varki 1 saatte 2 dekar yerı bıle suremıyorsun ..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt