PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 525194" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM</strong></p><p></p><p>Sevgili arkadaşlar dün akşamdan beri sıteye gırmemiştim çok çeşitli yorumlar yapılmış acıklık getırıp cıkacagım daha önceki yorumlarımda tarlamın ebatlarını ve ekıpmanlarımı yazdım sımdi size daha acık daha net bır sekılde yazayım belkı daha ıyı anlarsınız benım 220 dekar tek parca tarlam var dekar 1000 metrekare bızde tarla kıracta tarlanın bır ucundan dıger ucu 1000 metre 14 no 4 lü alpler pulluk bır seferde 145 cm yer goturuyor bu demek oluyorki tarlanın bır ucundan dıger ucuna bır sefer gıdınce 1450metrekare alan işliyor dogrumu dogru....</p><p> tarlam ne fazla duzde nede cok engebelı kırac tarla sırf motorumun yakıtını ogrenmek için iki kişinin şahitliğiyle mazot niğde ili altunhisar ilçesi belediye opet petrol istasyonundan ÖZELLİKLE LİTRESİ YAZILARAK euro dizel mazot alınmıştır..</p><p>Tarlaya 3 gün gıttım geldım bırıncı ve ıkıncı gun sabah 7 de iş başı yaptım akşam 7 tarladan cıktım üçüncü gün sabah 7 iş başı yaptım öglen saat 13:15 tarladan cıktım yine tarlamın bulundugu arazıde hayvanları olan ve sureklı o cevrede hayvan bulunduran en az 10 kişi şahittir.... yaptıgım işi gorenler cok anlayacagınız...</p><p>Petrolden üç günde 210 litre mazot almışım iş bitip eve geldiğimde motorun deposundaki kalan mazotu hortumla bidona cekip bidondaki mazotuda pet şişeler yardımıyla ölçtük 30,5 litre mazot kalmış şahitli dir ...</p><p>Ve son olarak ben bu tarlayı mart ayının 15-16-17 si tarıhlerınde surdum yanı topragın tavı o kadar ıyıydıkı motoru cokta zorlamadı seri 1 ile surum yaptım motorum o zamanlar 5000 saat cıvarındaydı ama şu an için 7000 saatte henüz rektefe alan olmadı daha allaha şükür anahtar degmedi rutin bakımları hariç...haaaa bu yıl yine önumüzdeki günlerde sürecem tarlaları dedıgım gıbı 650 dekar temız ve buyuk parcalı tarlalar ..</p><p>Ben 5 dekar tarlada 25 litre mazot yaktıgımıda bılırım 2 dekar tarlayı 2 saatte surdugumude bılırım lütfen tarla ebatlarını ve toprak durumunu göz önunde bulundurmayı unutmayın..</p><p>NOT:Tarla surumlerı ortalama 25 cm yapılmaktadır daha derın surunce bızım buralarda topragın acısı ustune cıkıyor verım dusuyor yoksa bızde bılırız 40 cm surmeyııı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 525194, member: 16973"] [b]Ynt: KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM[/b] Sevgili arkadaşlar dün akşamdan beri sıteye gırmemiştim çok çeşitli yorumlar yapılmış acıklık getırıp cıkacagım daha önceki yorumlarımda tarlamın ebatlarını ve ekıpmanlarımı yazdım sımdi size daha acık daha net bır sekılde yazayım belkı daha ıyı anlarsınız benım 220 dekar tek parca tarlam var dekar 1000 metrekare bızde tarla kıracta tarlanın bır ucundan dıger ucu 1000 metre 14 no 4 lü alpler pulluk bır seferde 145 cm yer goturuyor bu demek oluyorki tarlanın bır ucundan dıger ucuna bır sefer gıdınce 1450metrekare alan işliyor dogrumu dogru.... tarlam ne fazla duzde nede cok engebelı kırac tarla sırf motorumun yakıtını ogrenmek için iki kişinin şahitliğiyle mazot niğde ili altunhisar ilçesi belediye opet petrol istasyonundan ÖZELLİKLE LİTRESİ YAZILARAK euro dizel mazot alınmıştır.. Tarlaya 3 gün gıttım geldım bırıncı ve ıkıncı gun sabah 7 de iş başı yaptım akşam 7 tarladan cıktım üçüncü gün sabah 7 iş başı yaptım öglen saat 13:15 tarladan cıktım yine tarlamın bulundugu arazıde hayvanları olan ve sureklı o cevrede hayvan bulunduran en az 10 kişi şahittir.... yaptıgım işi gorenler cok anlayacagınız... Petrolden üç günde 210 litre mazot almışım iş bitip eve geldiğimde motorun deposundaki kalan mazotu hortumla bidona cekip bidondaki mazotuda pet şişeler yardımıyla ölçtük 30,5 litre mazot kalmış şahitli dir ... Ve son olarak ben bu tarlayı mart ayının 15-16-17 si tarıhlerınde surdum yanı topragın tavı o kadar ıyıydıkı motoru cokta zorlamadı seri 1 ile surum yaptım motorum o zamanlar 5000 saat cıvarındaydı ama şu an için 7000 saatte henüz rektefe alan olmadı daha allaha şükür anahtar degmedi rutin bakımları hariç...haaaa bu yıl yine önumüzdeki günlerde sürecem tarlaları dedıgım gıbı 650 dekar temız ve buyuk parcalı tarlalar .. Ben 5 dekar tarlada 25 litre mazot yaktıgımıda bılırım 2 dekar tarlayı 2 saatte surdugumude bılırım lütfen tarla ebatlarını ve toprak durumunu göz önunde bulundurmayı unutmayın.. NOT:Tarla surumlerı ortalama 25 cm yapılmaktadır daha derın surunce bızım buralarda topragın acısı ustune cıkıyor verım dusuyor yoksa bızde bılırız 40 cm surmeyııı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KISMETSE 650 DEKAR TARLA SURECEM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt