PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kıyaslayın lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 74564" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Kıyaslayın lütfen</strong></p><p></p><p>6330 ' lar güzel. Fakat şanzıman olarak beni tatmin etmiyorlar. O kadar para verdikten sonra insan ister istemez yarı otomatik şanzımanlı bir makina olsaydı keşke demeyi içinden geçiriyor diye düşünüyorum. Çünkü ülkemizde aynı segmentteki diğer bilindik makinalarda yarı otomatik şanzıman var. MF 6460 ve TSA 110 ' da buna dahil. İçlerinde en sağlam kuşkusuz 6330 ' dur. Yalnız beygir gücü olarak 6430 ' u eş değer tutsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü bayiler 120 hp diye söylüyor. Fakat 6330 o güçte bir makina değil. Ülkemizde ek gücü ve birazda abartıyı ekleyerek söylüyorlar. Onun dışında konfor ve kalitesi JD ' nin gerçekten çok güzel. MF 6460 bizim buralarda hiç görmedim desem yalan olmaz heralde. Fakat MF ' nin şanzımanı çok güzel diye düşünüyorum. Kullananlardan da duyduğum kadarıyla otomatikliği çok güzelmiş. MF ' lerin kabinleri konforludur. Performansı hakkında bir tahmin yürütemiyecem. TS 110A ' ya gelirsek. Yarı otomatik şanzıman olması güzel. Fakat pek kullanışlı değil diye düşünüyorum. Arıza yaptıklarınıda çevreden duyuyorum. Elektronik arızaları sık olan makinalar diyede çevremdeki kişilerden duyuyorum ve görüyorum. Sağlımlık olarakta zayıf gibi gözüküyor. Performans olarakta 110 hp ' yi tam olarak verdiğini düşünmüyorum. Tarlada performansını pek beğenmiyorum. Bunlar benim gördüğüm ve çevremden duyduğum eleştiriler. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yalnız daha özellikli bir kaç markaya daha yönelebilirsin diye düşünüyorum....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 74564, member: 6"] [b]Ynt: Kıyaslayın lütfen[/b] 6330 ' lar güzel. Fakat şanzıman olarak beni tatmin etmiyorlar. O kadar para verdikten sonra insan ister istemez yarı otomatik şanzımanlı bir makina olsaydı keşke demeyi içinden geçiriyor diye düşünüyorum. Çünkü ülkemizde aynı segmentteki diğer bilindik makinalarda yarı otomatik şanzıman var. MF 6460 ve TSA 110 ' da buna dahil. İçlerinde en sağlam kuşkusuz 6330 ' dur. Yalnız beygir gücü olarak 6430 ' u eş değer tutsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü bayiler 120 hp diye söylüyor. Fakat 6330 o güçte bir makina değil. Ülkemizde ek gücü ve birazda abartıyı ekleyerek söylüyorlar. Onun dışında konfor ve kalitesi JD ' nin gerçekten çok güzel. MF 6460 bizim buralarda hiç görmedim desem yalan olmaz heralde. Fakat MF ' nin şanzımanı çok güzel diye düşünüyorum. Kullananlardan da duyduğum kadarıyla otomatikliği çok güzelmiş. MF ' lerin kabinleri konforludur. Performansı hakkında bir tahmin yürütemiyecem. TS 110A ' ya gelirsek. Yarı otomatik şanzıman olması güzel. Fakat pek kullanışlı değil diye düşünüyorum. Arıza yaptıklarınıda çevreden duyuyorum. Elektronik arızaları sık olan makinalar diyede çevremdeki kişilerden duyuyorum ve görüyorum. Sağlımlık olarakta zayıf gibi gözüküyor. Performans olarakta 110 hp ' yi tam olarak verdiğini düşünmüyorum. Tarlada performansını pek beğenmiyorum. Bunlar benim gördüğüm ve çevremden duyduğum eleştiriler. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yalnız daha özellikli bir kaç markaya daha yönelebilirsin diye düşünüyorum.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kıyaslayın lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt