PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kıyaslayın lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 89197" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Kıyaslayın lütfen</strong></p><p></p><p></p><p> Benim bir sorum olacak. Acaba bu Auto Quad şanzımana sahip bir JD ülkemizde satın alan var mı? Ben fuarlarda yada gezdiğim yerlerde hiç rastlamadım. JD kullanıcılarına böyle bir şanzımandan bahsettiğim zaman o ne falan gibisinden laflar duyuyorum. Kimsenin ne görmüşlüğü nede duymuşluğu var. Bence şuan ülkemize gelen PowrQuad modeller yetersiz. Diğer markalar opsiyonel olan AutoQuad şanzımanlar gibi şanzımanlı modellerini ülkemize standart getiriyor. Bence JD ' nin ülkemizde biraz bu konuda atılım yapması gerekiyor. Gerçi AutoQuad şanzımanlı modelleri geldiği zaman aralarında uçuk fiyatlar olacağını biliyorum. Ama bu farkıda büyük üretici bir firma olduğu için düşürmesi gerekmekte diye düşünüyorum. Ben şahsi olarak merakla Auto Quad şanzımanlı JD ' leri ülkemizde görmeyi bekliyorum. Hiç olmazsa 7030 serisinde olsun. O kalıpta bir makinada PowrQuad büyük bir eksi....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 89197, member: 6"] [b]Ynt: Kıyaslayın lütfen[/b] Benim bir sorum olacak. Acaba bu Auto Quad şanzımana sahip bir JD ülkemizde satın alan var mı? Ben fuarlarda yada gezdiğim yerlerde hiç rastlamadım. JD kullanıcılarına böyle bir şanzımandan bahsettiğim zaman o ne falan gibisinden laflar duyuyorum. Kimsenin ne görmüşlüğü nede duymuşluğu var. Bence şuan ülkemize gelen PowrQuad modeller yetersiz. Diğer markalar opsiyonel olan AutoQuad şanzımanlar gibi şanzımanlı modellerini ülkemize standart getiriyor. Bence JD ' nin ülkemizde biraz bu konuda atılım yapması gerekiyor. Gerçi AutoQuad şanzımanlı modelleri geldiği zaman aralarında uçuk fiyatlar olacağını biliyorum. Ama bu farkıda büyük üretici bir firma olduğu için düşürmesi gerekmekte diye düşünüyorum. Ben şahsi olarak merakla Auto Quad şanzımanlı JD ' leri ülkemizde görmeyi bekliyorum. Hiç olmazsa 7030 serisinde olsun. O kalıpta bir makinada PowrQuad büyük bir eksi.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kıyaslayın lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt