PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kıymet 90 fiyatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 727407" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: kıymet 90 fiyatı</strong></p><p></p><p>traktör fiyatlarında aşagı yukarı bütün markalarda son bir aydır devam eden satış azlıgından dolayı aşırı düşüşler var</p><p>çiftçinin mahsulü pek para etmiyor son örnek ayçiçegi 90kuruş evdeki hesap çarşıya uymadı busene</p><p></p><p>sana önerdikler, fiyata ne traktörler alınır</p><p>yada enazından o rakamı 5ile 10bin arası daha düşürebilirsin</p><p></p><p>cumartesi günü bir arkadaşıma ikinci el traktör için nh bayisine ugradık arkadaşın işini görürken bende tek çeker td65d kabinlinin fiyatını sordum aynı makinaya 2-3 ay önce 59bin demişlerdi busefer 55bine bırakacak oldular bende benim takasta kulalnacagım 55-56ya ne diyorsunuz dedim üste 30 ver yeter dediler oysa 2-3 ay önce üste 38 isteyip 35e kadar inmişlerdi </p><p>bu tabloda demek oluyorki satışların az olması fiyatların düşmesine neden olmuş</p><p>tabi gezmişken aynı gün tümo erkunt ve mf bayilerinede ugradık arkadaşla hem onun için 2. el traktör baktık hem ben yeni fiyatları sorudm hepside fiyatları gerçekten düşürmüş</p><p>aslında nakit para olsa ürttiklerimiz iyi para etse güzel bir pazarlıkla çok uygun fiyata her marka traktör alınabilir bu dönemde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 727407, member: 33118"] [b]Ynt: kıymet 90 fiyatı[/b] traktör fiyatlarında aşagı yukarı bütün markalarda son bir aydır devam eden satış azlıgından dolayı aşırı düşüşler var çiftçinin mahsulü pek para etmiyor son örnek ayçiçegi 90kuruş evdeki hesap çarşıya uymadı busene sana önerdikler, fiyata ne traktörler alınır yada enazından o rakamı 5ile 10bin arası daha düşürebilirsin cumartesi günü bir arkadaşıma ikinci el traktör için nh bayisine ugradık arkadaşın işini görürken bende tek çeker td65d kabinlinin fiyatını sordum aynı makinaya 2-3 ay önce 59bin demişlerdi busefer 55bine bırakacak oldular bende benim takasta kulalnacagım 55-56ya ne diyorsunuz dedim üste 30 ver yeter dediler oysa 2-3 ay önce üste 38 isteyip 35e kadar inmişlerdi bu tabloda demek oluyorki satışların az olması fiyatların düşmesine neden olmuş tabi gezmişken aynı gün tümo erkunt ve mf bayilerinede ugradık arkadaşla hem onun için 2. el traktör baktık hem ben yeni fiyatları sorudm hepside fiyatları gerçekten düşürmüş aslında nakit para olsa ürttiklerimiz iyi para etse güzel bir pazarlıkla çok uygun fiyata her marka traktör alınabilir bu dönemde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kıymet 90 fiyatı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt