PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kıymet 90 fiyatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="onurs" data-source="post: 727424" data-attributes="member: 24863"><p><strong>Ynt: kıymet 90 fiyatı</strong></p><p></p><p>bana sorarsan biraz fazla istemişler kaç dekar yer işliyorsun bir mahsuru yoksa sorayım, erkunt kudret 100 sahibi bir dost olarak söyliyeyim 265i çekiş yönü ve klimalı kabini hariç 1 yıl yeniyi kullandıktan sonra ararsın tabi bu tek erkunt için değil piyasadaki yerli mallar içinde geçerli.</p><p>Kimse benim yoğurdum ekşi demez ben tarafsız olarak söylüyorum bende 96 model 285s ve kudret 100 var anız sürümü hariç kudreti kımıldatamıyorum.</p><p>60 bin tl az para değil üste 20-25 bin ver 3,085 al yarın sıkıştığında aldığın paraya satarsın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onurs, post: 727424, member: 24863"] [b]Ynt: kıymet 90 fiyatı[/b] bana sorarsan biraz fazla istemişler kaç dekar yer işliyorsun bir mahsuru yoksa sorayım, erkunt kudret 100 sahibi bir dost olarak söyliyeyim 265i çekiş yönü ve klimalı kabini hariç 1 yıl yeniyi kullandıktan sonra ararsın tabi bu tek erkunt için değil piyasadaki yerli mallar içinde geçerli. Kimse benim yoğurdum ekşi demez ben tarafsız olarak söylüyorum bende 96 model 285s ve kudret 100 var anız sürümü hariç kudreti kımıldatamıyorum. 60 bin tl az para değil üste 20-25 bin ver 3,085 al yarın sıkıştığında aldığın paraya satarsın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kıymet 90 fiyatı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt