PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kıymet 90 Göktaşlar'da 86,500 TL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 506185" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: Kıymet 90 Göktaşlar'da 86,500 TL</strong></p><p></p><p>traktör güzel traktör aslında ama erkunt bu elektronik teknolojiye daha yeni geçiyor .. ne kadar başarılı olmuşlar görmek lazım köylü nün dediği gibi sabırla beklemek lazım zaten $u an kimsenin traktöre ihtiyacı yok traktöre ihtiyacı olanında $u an yaptıracak i$i yok 2 ay sonra ba$lanacak i$lere .. bi görelim bakalım fuarlara çıksın bayiilere gelsin .. fiyatı sıkı bi pazarlıkla 80 bine kadar dü$ürülebilir belkide daha a$$ağıya bilemiyorum .. misal ben kabinli çift çeker traktöre geçmeyi dü$ünüyorum kendi i$imi kendim yaptıgımdan uzun yola balya yapmaya gittiğimden kabinli traktör biraz ihtiyac oldu tümosan vardı aklımda artık erkuntuda yazdım değerlendiricem .. elimde tertemiz tek çeker td85 var nh bayiisi 35 binliraya sayalım falan dedi çok azıma geldi 7 sene önce 50 binliraya aldım çok zorluklarla aldım o zorlukları gördükten sonra satmakta insanın içinden gelmiyor açıkcası para kolay kazanılmıyo $imdi 85 binlira traktöre verdiğimde yaptıgım i$te bi deği$iklik olmıycak 200 yerine 500 dönüm yer i$lemiycem aynı i$i yaptırıcam .. bazen böyle dü$ünüp vazgeçiyorum traktör almaktan ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 506185, member: 25140"] [b]Ynt: Kıymet 90 Göktaşlar'da 86,500 TL[/b] traktör güzel traktör aslında ama erkunt bu elektronik teknolojiye daha yeni geçiyor .. ne kadar başarılı olmuşlar görmek lazım köylü nün dediği gibi sabırla beklemek lazım zaten $u an kimsenin traktöre ihtiyacı yok traktöre ihtiyacı olanında $u an yaptıracak i$i yok 2 ay sonra ba$lanacak i$lere .. bi görelim bakalım fuarlara çıksın bayiilere gelsin .. fiyatı sıkı bi pazarlıkla 80 bine kadar dü$ürülebilir belkide daha a$$ağıya bilemiyorum .. misal ben kabinli çift çeker traktöre geçmeyi dü$ünüyorum kendi i$imi kendim yaptıgımdan uzun yola balya yapmaya gittiğimden kabinli traktör biraz ihtiyac oldu tümosan vardı aklımda artık erkuntuda yazdım değerlendiricem .. elimde tertemiz tek çeker td85 var nh bayiisi 35 binliraya sayalım falan dedi çok azıma geldi 7 sene önce 50 binliraya aldım çok zorluklarla aldım o zorlukları gördükten sonra satmakta insanın içinden gelmiyor açıkcası para kolay kazanılmıyo $imdi 85 binlira traktöre verdiğimde yaptıgım i$te bi deği$iklik olmıycak 200 yerine 500 dönüm yer i$lemiycem aynı i$i yaptırıcam .. bazen böyle dü$ünüp vazgeçiyorum traktör almaktan .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kıymet 90 Göktaşlar'da 86,500 TL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt