PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
KIZLARIN SÖYLEDİĞİ YALANLAR!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delicocuk" data-source="post: 82089" data-attributes="member: 2930"><p><span style="color: black"><strong>KıZLaRıN SöYLeDiĞi YaLaNLaR</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>1. - o civit sarisi sachli yapay goz renkli , solaryum chikishi ciltli , liposakşın baldırlı kız kimdi yanındaki hıııııı</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- hiç çocukluk arkadaşım , ne o sevgilim kıskandın mı</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- yoo benim hiç kıskandığımı gördün mü?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>2. sen ikincisin</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>3. son bi kez bana gel seni bir daha aramayacagim.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>4. telefonumun sarjı bitti..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>5. aylınle kunusuyodum canım...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>6. şu anda konuşaman; ben seni birazdan ararım...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>7. sana asla yalan soylemedim ama ben niye iftira atiyosun ki bana?!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>8. bu gece olmaz basim arıyo...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>9. bana guvenmiyomusun. guven bana, soz senin guvenine layik olacagim.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>10. -hayir hayatim evdeydim. annem telefonun kablosuna takilmish kablo cikmish sabah farkettik.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>11. -neden mi internette chat yaptim. hiiic, bi arkadasha gitmishtim oolesine gosterdi chat yapmayi ishte. yoksa sensiz hich yaparmiyim ben bishey.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>12. (kushadasindan)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-sevgilim ben şişlideyim ama telefonu chek...zzzrtp prrrt... aloo alo hah telefonum iyi chekmiyo. sen beni yarin arasana bugun aylinde kalcam...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>13. -sus sus sadece beni opmeni istiyorum. hadi hersheyi unutalim. ozur dilerim hata yaptim...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>14. -o sadece arkadashim, ne yani arkadashim bana sarilamaz mi?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>15. -hayir hayatim kiskanmadim...nerden chikariyosun intikam almaya kalkishacagimi...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>16. - ben hiç yalan söylemem bi kere!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>17. ben ne kadar yesem de şişmanlamam, hayatta da rejim yapmam</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>18. -dün seni biriyle görmüşler.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-kim görmüş? ha o mu.alemsin murat serapın çıktığı o.hihihih hiç gülceem yoktu.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>(yalaaaaaaaaaaaaaaaaan)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>20. jilet mi, hayir jilet milet kullanmadim, agda yaptirdim tabi ki. bu seferki agdacim kotuymush sadece.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>21. ben öyle demedim, sen yanlış hatırlıyosun</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>22. aradın mı? yoo, bana kimse senin aradığını söylemedi?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>23. saclarimin dogal rengi bu, gune$te aciliyor..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>24. cildim icin bi$ey kullanmiyorum.. ergenlik caginda bile bi sivilce cikmadi bende</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>25. yanni$ anlama ilk erkegimsin..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>26. canim istemiyo denize girmeyi bugun, grip oldum galba bugun plajda shortla otursam daha iyi olur...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>27. -tabi ki ben de bosaldim</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>daha yalani</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-hem de bir kac kez</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>28. sevdigim ilk ve son erkek sen olacaksin.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>ayrica ben senden sonra kimseyle yatamam bitanem. bu vucut sana ait olarak kalacak ben olene kadar.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>29. -bu herif ne ****** yaa hiç sevmiyorum bana yavşamasını</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>30. bana daha once kimse elini suremedi...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>31. -yok canim kim asilacak bana, oyle kendi kendime oturuyorum ben</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>32. -yazın naptın?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-şu şu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, ercü bi fıkralar annattı koptuk durduk mütemadiyen..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-oldu.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>(ne barı kardeşim ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiğini akşamları..)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>33. '- bir$eyi merak ediyorum arzucan arzunalan arzugollu, i$siz gucsuz, yari ac bir adam olsam, beni gene sever miydin? boyle evlilik falan konu$uyor olur muyduk seninle? bana sanki $ey gibi geliyor...'</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>'-tabi ki a$kimmmmm. canimmmmmm. sefkilim benim, erkekimmmmmmm. ne ilgisi var ili$kimizin parayla pulla, i$le gucle. seni sadece sen olarak sevdim ben. canim benim.'</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>34. annem bırakmadı, evin tozunu aldırdı da öyle gönderdi.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>(toz alma 4 saat sürer o ayrı mesele)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>35. - neyin var</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- yok bi$i</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>36. - rockcıyım.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- metal müzik dinlemekten hoşlanıyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- acaip bi punkçıyımdır.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- ben etnik müzik dinlemekten hoşlanırım, hindu faan.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- ben yeni şeylerden hoşlanmıyorum pek, elvis, beatles faan.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>37. ben hayatimda hic masturbasyon yapmadim</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>38. ay alısveristen nefret ederim</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-bak ne kadar farklı bir kızım mesajı verilmekte</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>39. himm o mu? okuldan şeydanın arkadaşı çok tatlı biri tanısan o kadar seversin ki..(peşinden pompalı tüfekle koşmayı severim ancak)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>40. - nereye gidelim canim?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- farketmez! (taksimeeeeeee)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- hadi söyle taksime mi gidelim, yoksa bizim burda bi çay bahçesine falan mi?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- farketmez dedim ya, sen nereye istiyosan... (taksimeeeee gidelim taksiiiiiiiiim)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- e iyi o zaman...</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- nereye gidiyoz?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- çay bahçesine gidelim o zaman ben yorgunum zaten aksam erken döneriz</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- iyi... (surat bi karis)</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>41. ben trip atmam,atanları sevmem..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>42. -ben senin bildiğin kızlardan değilim</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-iyi de bunu neden durup dururken söledin? hmm</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p></p><p>Tabiki bunları BAZI KIZLAR söylüyor, hepsini bir tutmamak lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delicocuk, post: 82089, member: 2930"] [color=black][b]KıZLaRıN SöYLeDiĞi YaLaNLaR 1. - o civit sarisi sachli yapay goz renkli , solaryum chikishi ciltli , liposakşın baldırlı kız kimdi yanındaki hıııııı - hiç çocukluk arkadaşım , ne o sevgilim kıskandın mı - yoo benim hiç kıskandığımı gördün mü? 2. sen ikincisin 3. son bi kez bana gel seni bir daha aramayacagim. 4. telefonumun sarjı bitti.. 5. aylınle kunusuyodum canım... 6. şu anda konuşaman; ben seni birazdan ararım... 7. sana asla yalan soylemedim ama ben niye iftira atiyosun ki bana?! 8. bu gece olmaz basim arıyo... 9. bana guvenmiyomusun. guven bana, soz senin guvenine layik olacagim. 10. -hayir hayatim evdeydim. annem telefonun kablosuna takilmish kablo cikmish sabah farkettik. 11. -neden mi internette chat yaptim. hiiic, bi arkadasha gitmishtim oolesine gosterdi chat yapmayi ishte. yoksa sensiz hich yaparmiyim ben bishey. 12. (kushadasindan) -sevgilim ben şişlideyim ama telefonu chek...zzzrtp prrrt... aloo alo hah telefonum iyi chekmiyo. sen beni yarin arasana bugun aylinde kalcam... 13. -sus sus sadece beni opmeni istiyorum. hadi hersheyi unutalim. ozur dilerim hata yaptim... 14. -o sadece arkadashim, ne yani arkadashim bana sarilamaz mi? 15. -hayir hayatim kiskanmadim...nerden chikariyosun intikam almaya kalkishacagimi... 16. - ben hiç yalan söylemem bi kere! 17. ben ne kadar yesem de şişmanlamam, hayatta da rejim yapmam 18. -dün seni biriyle görmüşler. -kim görmüş? ha o mu.alemsin murat serapın çıktığı o.hihihih hiç gülceem yoktu. (yalaaaaaaaaaaaaaaaaan) 19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden. 20. jilet mi, hayir jilet milet kullanmadim, agda yaptirdim tabi ki. bu seferki agdacim kotuymush sadece. 21. ben öyle demedim, sen yanlış hatırlıyosun 22. aradın mı? yoo, bana kimse senin aradığını söylemedi? 23. saclarimin dogal rengi bu, gune$te aciliyor.. 24. cildim icin bi$ey kullanmiyorum.. ergenlik caginda bile bi sivilce cikmadi bende 25. yanni$ anlama ilk erkegimsin.. 26. canim istemiyo denize girmeyi bugun, grip oldum galba bugun plajda shortla otursam daha iyi olur... 27. -tabi ki ben de bosaldim daha yalani -hem de bir kac kez 28. sevdigim ilk ve son erkek sen olacaksin. ayrica ben senden sonra kimseyle yatamam bitanem. bu vucut sana ait olarak kalacak ben olene kadar. 29. -bu herif ne ****** yaa hiç sevmiyorum bana yavşamasını 30. bana daha once kimse elini suremedi... 31. -yok canim kim asilacak bana, oyle kendi kendime oturuyorum ben 32. -yazın naptın? -şu şu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, ercü bi fıkralar annattı koptuk durduk mütemadiyen.. -oldu. (ne barı kardeşim ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiğini akşamları..) 33. '- bir$eyi merak ediyorum arzucan arzunalan arzugollu, i$siz gucsuz, yari ac bir adam olsam, beni gene sever miydin? boyle evlilik falan konu$uyor olur muyduk seninle? bana sanki $ey gibi geliyor...' '-tabi ki a$kimmmmm. canimmmmmm. sefkilim benim, erkekimmmmmmm. ne ilgisi var ili$kimizin parayla pulla, i$le gucle. seni sadece sen olarak sevdim ben. canim benim.' 34. annem bırakmadı, evin tozunu aldırdı da öyle gönderdi. (toz alma 4 saat sürer o ayrı mesele) 35. - neyin var - yok bi$i 36. - rockcıyım. - metal müzik dinlemekten hoşlanıyorum. - acaip bi punkçıyımdır. - ben etnik müzik dinlemekten hoşlanırım, hindu faan. - ben yeni şeylerden hoşlanmıyorum pek, elvis, beatles faan. 37. ben hayatimda hic masturbasyon yapmadim 38. ay alısveristen nefret ederim -bak ne kadar farklı bir kızım mesajı verilmekte 39. himm o mu? okuldan şeydanın arkadaşı çok tatlı biri tanısan o kadar seversin ki..(peşinden pompalı tüfekle koşmayı severim ancak) 40. - nereye gidelim canim? - farketmez! (taksimeeeeeee) - hadi söyle taksime mi gidelim, yoksa bizim burda bi çay bahçesine falan mi? - farketmez dedim ya, sen nereye istiyosan... (taksimeeeee gidelim taksiiiiiiiiim) - e iyi o zaman... - nereye gidiyoz? - çay bahçesine gidelim o zaman ben yorgunum zaten aksam erken döneriz - iyi... (surat bi karis) 41. ben trip atmam,atanları sevmem.. 42. -ben senin bildiğin kızlardan değilim -iyi de bunu neden durup dururken söledin? hmm [/b][/color] Tabiki bunları BAZI KIZLAR söylüyor, hepsini bir tutmamak lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
KIZLARIN SÖYLEDİĞİ YALANLAR!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt